Elegáns léggömbös szülinapi zászlófüzér 30. születésnapra
  • Elegáns léggömbös szülinapi zászlófüzér 30. születésnapra

Elegáns léggömbös szülinapi zászlófüzér 30. születésnapra

Ha születésnapi buli szervezését tervezed egy szerettednek, rokonodnak vagy barátodnak, akkor ne feledkezz meg a születésnapi dekorációról sem. Mert a szülinapi dekoráció még felejthetetlenebbé tudja varázsolni a szülinapi partit, és elkápráztatja egyaránt az ünnepeltet és a meghívott vendégeket is. Ha 30. szülinapra készülsz, akkor a dekoráció részeként válaszd ezt az elegáns léggömb mintás 30-as zászlófüzért, amivel látványosan tudod majd dekorálni a szülinapi buli helyszínét. Színeinek köszönhetően hölgyek és urak szülinapi buliját is dekorálhatod vele, és hogy még mutatósabb legyen a végeredmény, válassz hozzá színben és mintában passzoló további szülinapi dekorációkat és szülinapi party kellékeket, kiegészítőket, szülinapi díszeket.

m23124
1 590 Ft

Egységár: 318 Ft / m

(Adóval együtt)
Raktáron

GYORS szállítás
A munkanapokon 12:00 óráig beérkezett rendeléseket még aznap feldolgozzuk és másnap (vagy a következő munkanapon) már át is veheted.
Ingyen szállítás 25.000 Ft felett!
Szállítási költségek 25.000 Forint alatt:
GLS csomagautomatába 1.190 Ft
GLS csomagpontra 1.390 Ft
GLS házhozszállítással 1.690 Ft

Mérete: 5 m.

Anyaga: kartonpapír.

A csomagban található 12 db zászló és egy 5 m hosszú fehér szalag.

A zászló mérete: 30 cm x 20 cm.

A zászlók nincsenek felfűzve a szalagra, így a szülinapi dekoráció tetszés szerint elkészíthető attól függően, hogy mekkora területet dekorálsz.

Egy elegáns, látványos, alkalomhoz illő szülinapi dekorációt keresel 30. szülinapra? Akkor válaszd ezt a 30-as számos szülinapi zászlófüzért, amivel könnyedén feldíszítheted a szülinapi buli helyszínét. Látványos szülinapi dekorelem, amihez jól passzolnak a hasonló elegáns színű, lufi mintájú egyéb dekorációk vagy további arany és ezüst színű szülinapi party kellékek és szülinapi díszek. Lepd meg az ünnepeltet egy szépen feldíszített szülinapi helyszínnel, amivel egyben a vendégeket is elvarázsolhatod.