Sebességkorlátozós számos szülinapi illatgyertya - 60. születésnapra
  • Sebességkorlátozós számos szülinapi illatgyertya - 60. születésnapra

Sebességkorlátozós számos szülinapi illatgyertya - 60. születésnapra

Közeledik egy családtagod, rokonod, ismerősöd, barátod 60. szülinapja, és azon töröd a fejed, hogy mivel lepd meg őt ezen a mérföldkőnek számító, kerek születésnapon? Ilyenkor szuper választás valami számos, évszámos ajándék, ami az ünnepelt korát tükrözi. Ilyen szülinapi ajándék ez a számos szülinapi illatgyertya 60. születésnapra, ami ráadásul nagyon menő sebességkorlátozós mintával van ellátva. Az illatgyertya kellemes vaníliás illatú, és egy kartondobozba van csomagolva. Semleges, unisex külseje miatt hölgyek és urak számára is kiváló ajándék akár önmagában, akár ha kiegészítő ajándékként is adod. Mert bizony-bizony, a férfiak éppúgy szeretik a finom illatokat a lakásukban, akárcsak a hölgyek. Éppen ezért ez a születésnapi illatgyertya bárki számára tökéletes ajándék.

12815
990 Ft
(Adóval együtt)
Raktáron

GYORS szállítás
A munkanapokon 12:00 óráig beérkezett rendeléseket még aznap feldolgozzuk és másnap (vagy a következő munkanapon) már át is veheted.
Ingyen szállítás 25.000 Ft felett!
Szállítási költségek 25.000 Forint alatt:
GLS csomagautomatába 1.190 Ft
GLS csomagpontra 1.390 Ft
GLS házhozszállítással 1.690 Ft

Anyaga: üveg.

Mérete: 9 cm x 7 cm.


Vanília illatú számos illatgyertya 60. szülinapra, sebességkorlátozós mintával, kartondobozba csomagolva - a tökéletes szülinapi ajándék szerettednek 60. születésnapjára. Válassz mellé akár további 60-as számos ajándékokat, esetleg hasonlóan a sebességkorlátozós termékcsaládból, de önmagában is megállja a helyét. Kedves, figyelmes ajándék egy ilyen nagy jelentőségű, kerek születésnapra, mint a 60. szülinap.