Felfújható cici legénybúcsúra
  • Felfújható cici legénybúcsúra

Felfújható cici legénybúcsúra

Szeretnétek a legénybúcsú parti vagy egy pasis ivós este hangulatát fokozni? Ezzel a felfújható cicivel, mellel vicces feladatokat csináltathattok a leendő férjjel. Csak egy kis fantáziára lesz szükségetek. Vicceld meg a legénybúcsún a vőlegényt és öltözzél be nőnek. Vegyél fel egy szexi, nyitott ruhát, ami alatt a felfújható cicis melltartót viseled. Már csak egy jó smink és paróka kell, hogy bombázó nő váljon belőled. Amint meglát a leendő férj, szakadni fog a nevetéstől. Egy legénybúcsún sok őrültség megengedett, még az is, hogy tejszínhabot kóstoljon a felfújható műmellről. Legénybúcsú partira kihagyhatatlan kellék ez a felfújható cici vagy egy olyan férfinak aki érti a viccet. :) Kizárólag felnőtteknek ajánljuk!

w5393B
1 490 Ft
(Adóval együtt)
Raktáron

GYORS szállítás
A munkanapokon 12:00 óráig beérkezett rendeléseket még aznap feldolgozzuk és másnap (vagy a következő munkanapon) már át is veheted.
Ingyen szállítás 25.000 Ft felett!
Szállítási költségek 25.000 Forint alatt:
GLS csomagautomatába 1.190 Ft
GLS csomagpontra 1.390 Ft
GLS házhozszállítással 1.690 Ft

Mérete: 110-140 cm-es mellkas körfogatra.

Anyaga: műanyag.

Melltartó formájú felfújható cici, a hátán lévő műanyag szalagot kell összekötni. A cici belső felén található 1-1 szelep, annak segítségével tudod felfújni a ciciket.