Verdák zászlófüzér szülinapi dekoráció
  • Verdák zászlófüzér szülinapi dekoráció

Verdák - Cars 3. zászlófüzér dekoráció szülinapra, 2,3 m

Verdák szülinapi parti szervezésekor ne hagyd ki a dekorációból a Villám McQueen és Bob Cutlace mintás zászlófüzért. Egy igazi autóversenyzős, verdás témájú parti nélkülözhetetlen kiegészítője a Cars zászlófüzér. Nagy sikernek örvend a Cars - Verdák című mese a kisfiúk körében. Melyik fiúgyermek nem szereti a versenyautókat? A fiúk körében évek óta nagy a rajongás a meséért és a különböző Cars - Verdák mintás kellékekért. Kisfiadat verdás partival szeretnéd meglepni? A szülinapi parti helyszínét a Verdák papír zászlófüzérrel könnyedén és gyorsan dekorálhatod, csak a dekoráció két végét kell rögzítened egy-egy fix ponthoz. A füzéren a versenyautós mintás zászlók felfűzött állapotban vannak. Szerezd be hozzá a további Verdák parti termékeket mint a Verdák parti poharat, tányért, szalvétát, asztalterítőt és a verdás héliumos lufikról se feledkezzél meg! Így lesz teljes a Verdák születésnapi parti dekorációja. Kisfiadnak garantáltan emlékezetes Verdák témájú szülinapi partija lesz. :)

PNN94079
2 290 Ft

Egységár: 996 Ft / m

(Adóval együtt)
Raktáron

GYORS szállítás
A munkanapokon 12:00 óráig beérkezett rendeléseket még aznap feldolgozzuk és másnap (vagy a következő munkanapon) már át is veheted.
Ingyen szállítás 25.000 Ft felett!
Szállítási költségek 25.000 Forint alatt:
GLS csomagautomatába 1.190 Ft
GLS csomagpontra 1.390 Ft
GLS házhozszállítással 1.690 Ft

Mérete: 2,3 m, a zászló 18 cm széles és 25 cm hosszú

Anyaga: papír.

A csomag 1 darab zászlófüzért tartalmaz!

Látványos és egyszerűen elkészíthető szülinapi parti dekorációt szeretnél? Kisfiad rajong a Verák mese szereplőiért, Villám McQueen és Bob Cutlace karakteréért? Akkor ezt a verdás zászlófüzért használd a születésnapi buli helyszínének dekorálásakor. Nincs más dolgod mint kinyitni a csomagot és a felfűzött zászlós dekoráció két végét kihúzva rögzítened ahova szeretnéd. A Verdák papír zászlókon váltakozva Villám McQueen és Bob Cutlace látható. piros 2,3 m hosszú szalagon 9 darab zászló található. A szülinapi füzéren tetszés szerint megigazíthatod a zászlókat, hogy mekkora távolságban legyenek egymástól. Nagyon látványos, gyorsan elkészíthető szülinapi vagy bármilyen gyerekparty dekorációja válhat ebből a Cars 3 - Verdák zászlófüzérből. A teljes hatás kedvéért szerezd be hozzá a további Verdák party pohár, tányér, szalvéta, szívószál, Happy Birthday felirat és a Verdák héliumos lufikról se feledkezzél meg!