Művér halloweenra 1 liter
  • Művér halloweenra 1 liter

Művér halloweenra, 1 liter

Nincsen Halloween véres testrészek, horzsolások, sebesülések nélkül. Az egyik legkelendőbb halloween kellék a művér, vámpírvér. Zombi, vámpír vagy egy félelmetes jelmez kiegészítéseként szerezz be piros színű művért és használd az arcodra, testedre. Ez az egy liternyi mennyiség bőven elegendő lesz akár több jelmez véressé tételéhez illetve véres dekoráció készítéséhez is. Folyass egy kis művért az asztalterítőre, vagy egy kicsit a megszaggatott függönyre, és kész is a rémisztő halloween dekoráció. Halloween vagy horror partira kihagyhatatlan kellék a művér.

pa136324
6 990 Ft

Egységár: 7 Ft / ml

(Adóval együtt)
Előrendelhető, jelenleg nincs raktáron
A termék beérkezése eltarthat 1-2 munkanapig, de előfordul, hogy 3-4 hetet kell várnod rá. Érdeklődj ügyfélszolgálatunkon a termék érkezésével kapcsolatban!


Kiegészítő termékeink

Rongyos, gótikus asztalterítő Halloweenre 60 x 300 cm

Ár 2 490 Ft

Vámpír fogsor halloweenra

Ár 1 790 Ft

Műanyag vámpír fogsor vámpír jelmezhez halloweenra

Ár 650 Ft
GYORS szállítás
A munkanapokon 12:00 óráig beérkezett rendeléseket még aznap feldolgozzuk és másnap (vagy a következő munkanapon) már át is veheted.
Ingyen szállítás 25.000 Ft felett!
Szállítási költségek 25.000 Forint alatt:
GLS csomagautomatába 1.190 Ft
GLS csomagpontra 1.390 Ft
GLS házhozszállítással 1.690 Ft

FIGYELEM! Kizárólag külsőleg használható, lenyelni, meginni TILOS!

Sérült bőrfelületen alkalmazni tilos! Bőrbarát termék, de használat előtt érdemes egy kis bőrfelületen tesztet készíteni, hogy nem okoz-e irritációt.

Textílián foltot hagy, a ruhán is és minden egyéb textílián, ezért fokozott figyelemmel használd! Vagy olyan ruhán, textilen, amit nem sajnálsz, és kizárólag erre a célra szeretnéd használni.

A bőrfelületről bő szappanos vízzel eltávolítható!

Tartalma: 1000 ml.

A csomag 1 darab egy liternyi művért tartalmaz!

A művér az egyik legkedveltebb halloween kellék, hiszen sok rémisztő jelmezhez lehet szükségünk egy kis vérre, hogy a kívánt hatást elérjük a megjelenésünkkel. A művér segítségével könnyű dolgunk lesz, ha sérüléseket szeretnénk magunkra készíteni, amik úgy néznek ki, mintha valóságosak lennének. A fenti instrukciókat betartva biztonságosan használhatod a bőrödre, a ruhádra vagy egyéb textíliákra, amiket nem sajnálsz, ha foltosak maradnak. De azt gondolom, hogy a buli és a hangulat kedvéért ez a kis áldozat igazán belefér.

Ez még talán érdekelhet