• Új
Arany Parti Kiegészítő Fotózáshoz
  • Arany Parti Kiegészítő Fotózáshoz

Arany Parti Kiegészítő Fotózáshoz 8 db-os

790 Ft
(Adóval együtt)
Raktáron

oKNP24-019

Tréfás fotókat szeretnél készíteni barátaiddal, családoddal? Segítségedre lesz pár, különböző formájú arany színű parti kiegészítő fotózáshoz. Egy szülinapi partin, lánybúcsún, esküvőn, Szilveszter esti bulin nélkülözhetetlen kiegészítői lesznek ezek az arany fotós pálcikák. Ezek a kiegészítők segítségetekre lesznek a vidám fotók elkészítésében. Szem nem marad szárazon a nevetéstől ha akár a Drunk vagy Not drunk feliratos pálcikát tartjátok a kezetekben és egy selfie-t készítetek magatokról. Bármilyen parti hangulata a tetőfokára fog hágni a fotós pálcikák segítségével. A megterített asztal dekorációjának szerves része lehet és mindenki kedvére válogathat a fotós kiegészítők közül. Ezekkel az arany parti kiegészítőkkel garantáltan emlékezetes parti fényképek fognak elkészülni. :)

A kellékek mérete: 15 cm - 22 cm.

A hurkapálcika mérete: 20 cm

Anyaga: papír és fa.

8 db kiegészítő/csomag.

A csomagban 2 db szemüveg, 1 db bajusz, 1 db száj, 1 db DRUNK, 1 db NOT DRUNK, 1 db pezsgőspohár és 1 db pezsgősüveg kellék található. A fotós kiegészítőket a csomagban lévő ragasztó pötty segítségével rögzítheted a hurkapálcikához.

Készíts vicces fotókat egy szülinapi partin, lánybúcsún, esküvőn, Szilveszter esti buliban ezekkel az arany színű parti fotós kiegészítők segítségével. :) 

16 hasonló termék: