Szülinapi kitűző szülinapos lány felirattal
  • Szülinapi kitűző szülinapos lány felirattal

Szülinapos Lány Rózsaszín Fekete Parti Kitűző - 5,5 cm

Ez a szülinapi kitűző "SZÜLINAPOS LÁNY" felirattal kedves ajándék lehet az ünnepelt számára. Adhatjuk a neki szánt ajándék mellé kiegészítő ajándékként, vagy ha csak egy aprósággal akarjuk őt meglepni, akkor legyen ez a meglepetés. Hogy miért? Mert ezzel egyszerre két ajándékot is adunk neki. Egyrészt az ajándék maga a születésnapi kitűző, másrészt pedig az a sok extra köszöntés és figyelem, amit a kitűző viselésének köszönhetően kapni fog majd. Mert az biztos, hogy boldogan viseli majd az ünnepelt ezt a szülinapi kitűzőt ezen a számára oly különleges napon. Tehát ez a szülinapi kellék egy igazi 2 az 1-ben ajándék.

mk25487
750 Ft
(Adóval együtt)
Raktáron

GYORS szállítás
A munkanapokon 12:00 óráig beérkezett rendeléseket még aznap feldolgozzuk és másnap (vagy a következő munkanapon) már át is veheted.
Ingyen szállítás 25.000 Ft felett!
Szállítási költségek 25.000 Forint alatt:
GLS csomagautomatába 1.190 Ft
GLS csomagpontra 1.390 Ft
GLS házhozszállítással 1.690 Ft

Mérete: 5,5 cm

Anyaga: fém

Ki ne szeretné, ha minél többen felköszöntenék őt a születésnapján? Azért a legtöbbünk imád ünnepelni, legyen az akár a saját születésnapunk. Izgatottan ébredünk reggel, és örömmel várjuk, hogy milyen jó dolgok történnek aznap velünk. Ha a szülinaposnak egy ilyen szülinapi kitűzőt ajándékozunk, azzal biztosan boldoggá tesszük őt. Már csak azért, hogy gondoltunk rá. És bár a felirat a kitűzőn az, hogy "SZÜLINAPOS LÁNY", ez ne tévesszen meg senkit. Egy felnőtt nőben is ott van a lány, így nemcsak kislányoknak adhatjuk ezt ajándékba.