• Új
Fehér Happy Birthday héliumos lufi
  • Fehér Happy Birthday héliumos lufi

Fehér színű arany Happy Birthday feliratos héliumos fólia lufi

Válaszd ezt az elegáns héliumos lufit a szülinaposnak ajándékba. Nemtől függetlenül, hölgynek és úrnak is ajándékozhatod ezt a Happy Birthday feliratos léggömböt. Szülinapi ajándék vagy parti dekoráció válhat a héliumos lufiból. Ezt a fehér alapú 45 cm-es fólia lufit elegáns hatásúvá teszi az arany csillagok és a Happy Birthday felirat. Állandó szobahőmérsékleten tartva és elkerülve a szúrós tárgyakat a lufi akár 2-3 hétig tartós marad. Nagyon látványos önmagában de néhány fehér és arany héliumos lufival kiegészítve fokozhatod a hatást. A lufisúlyt ne felejtsd el beszerezni a héliumos lufihoz hisz nélküle a lufi elszáll. Fontos tudnod, hogy a lufi nehezék nélkülözhetetlen kiegészítője a héliummal töltött léggömbnek. Így biztonságban tudhatod a fehér színű szülinapi héliumos fólia lufidat! 

Ez a termék 300 Ft extra szállítási díjjal rendelhető.

fs8474-001
3 790 Ft
(Adóval együtt)
Raktáron

Kiegészítő termékeink

Arany (Gold) Piramis Léggömbsúly

Ár 1 290 Ft

Boldog születésnapot arany lufi 28 cm-es

Ár 390 Ft

Fekete (Black) Piramis Léggömbsúly

Ár 1 290 Ft
GYORS szállítás
A munkanapokon 12:00 óráig beérkezett rendeléseket még aznap feldolgozzuk és másnap (vagy a következő munkanapon) már át is veheted.
Ingyen szállítás 25.000 Ft felett!
Szállítási költségek 25.000 Forint alatt:
GLS csomagautomatába 1.190 Ft
GLS csomagpontra 1.390 Ft
GLS házhozszállítással 1.690 Ft

Mérete: 45 cm. 

Anyaga: fólia.

Nagyon tartós, akár több héten keresztül magában tartja a héliumot. Mi is csak ezt a minőséget fújjuk a gyerkőceinknek, barátainknak, családunknak, így bátran ajánljuk Neked is!

A lufit héliummal töltve szállítjuk.

Válassz kedvedre léggömbsúlyt is héliumos lufidhoz webáruházunkban!

Ez a fólia lufi héliummal feltöltve érkezik hozzád egy színben hozzá passzoló szalagra kötve. Ez a fajta lufi fokozatosan ereszt a térfogatából, pár nap, közel egy hét elteltével már kicsit puhább lesz, de akár 2-3 hétig lebegni fog. A lufi önzáró szeleppel van ellátva, így ennek köszönhetően akár újra fújható. Kérlek, hogy tartsd a lufit szobahőmérsékleten, és kerüld az éles, szúrós tárgyak használatát a közelében.

Ez még talán érdekelhet