Szülinapi ajándék kártya játék 50. születésnapra
  • Szülinapi ajándék kártya játék 50. születésnapra
  • Szülinapi ajándék kártya játék 50. születésnapra

Szülinapi ajándék kártya játék 50. születésnapra

Ez az 50. születésnapi kártyajáték tele van mulatságos, érdekes és agypörgető feladványokkal. Az 50. születésnapi játék kifejezetten erre az alkalomra készült, egyedi kiadású játék, amely ideális az 50 éves korosztály számára. Egyszerre szórakoztató kapni, és mindemellett rendkívül emlékezetes módon örökíti meg az 50. életévet. Nagyszerű ajándék 50. születésnapra vagy hangulatadónak bármilyen partihoz és összejövetelhez. Ez az 50. születésnapi játék minden 50. születésnapon vidám szórakozást kínál! A kérdések a könnyűtől a nehézig és az egyszerűtől a bonyolultig terjednek. A kártyajátékban többször megjelenik az 50-es szám, de a játékot nem csak 50 évesek játszhatják. Akár több generáció is bekapcsolódhat a játékba. A születésnapi kártya 142 kérdést tartalmaz.

pdkartya50
3 490 Ft
(Adóval együtt)
Raktáron

GYORS szállítás
A munkanapokon 12:00 óráig beérkezett rendeléseket még aznap feldolgozzuk és másnap (vagy a következő munkanapon) már át is veheted.
Ingyen szállítás 25.000 Ft felett!
Szállítási költségek 25.000 Forint alatt:
GLS csomagautomatába 1.190 Ft
GLS csomagpontra 1.390 Ft
GLS házhozszállítással 1.690 Ft

Anyaga: papír.

Mérete: 9 cm x 13 cm.

A kártyacsomag összesen 72 db kártyát tartalmaz + a játékszabályt.

kerek születésnapokat általában kiemelt módon ünnepeljük, és ilyenkor az ajándék is lehet valami különleges. Előtérbe kerülnek a számos ajándékok is, mint ez a születésnapi kártyajáték 50. születésnapra. Ami nemcsak, hogy szuper ajándék, de remek szórakozást is nyújt a születésnapi összejövetelen, ha ajándékozás után egyből bevetitek. Lepd meg vele az ünnepeltet, és csapjatok egy jó kis kvízpartit a benne szereplő kártyák segítségével. Vajon melyikőtök tud a legtöbb kérdésre helyesen válaszolni? De nem is ez a lényeg, hanem maga a játék és a szórakozás.