Szülinapi ajándék kártya játék 30. születésnapra
  • Szülinapi ajándék kártya játék 30. születésnapra

Szülinapi ajándék kártya játék 30. születésnapra

Ez a 30. születésnapi kártyajáték tele van mulatságos, érdekes és agypörgető feladványokkal. A 30. születésnapi játék kifejezetten erre az alkalomra készült, egyedi kiadású játék, amely ideális a 30 éves korosztály számára. Egyszerre szórakoztató kapni, és mindemellett rendkívül emlékezetes módon örökíti meg a 30. életévet. Nagyszerű ajándék 30. születésnapra vagy hangulatadónak bármilyen partihoz és összejövetelhez. Ez a 30. születésnapi játék minden 30. születésnapon vidám szórakozást kínál! A kérdések a könnyűtől a nehézig és az egyszerűtől a bonyolultig terjednek. A kártyajátékban többször megjelenik a 30-as szám, de a játékot nem csak 30 évesek játszhatják. Akár több generáció is bekapcsolódhat a játékba. A születésnapi kártya 142 kérdést tartalmaz.

pdkartya30
3 490 Ft
(Adóval együtt)
Raktáron

GYORS szállítás
A munkanapokon 12:00 óráig beérkezett rendeléseket még aznap feldolgozzuk és másnap (vagy a következő munkanapon) már át is veheted.
Ingyen szállítás 25.000 Ft felett!
Szállítási költségek 25.000 Forint alatt:
GLS csomagautomatába 1.190 Ft
GLS csomagpontra 1.390 Ft
GLS házhozszállítással 1.690 Ft

Anyaga: papír.

Mérete: 9 cm x 13 cm.

A kártyacsomag összesen 72 db kártyát tartalmaz + a játékszabályt.

A kerek születésnapokat általában kiemelt módon ünnepeljük, és ilyenkor az ajándék is lehet valami különleges. Előtérbe kerülnek a számos ajándékok is, mint ez a születésnapi kártyajáték 30. születésnapra. Ami nemcsak, hogy szuper ajándék, de remek szórakozást is nyújt a születésnapi partin, ha ajándékozás után egyből bevetitek. Lepd meg vele az ünnepeltet, és csapjatok egy jó kis kvízpartit a benne szereplő kártyák segítségével. Vajon melyikőtök tud a legtöbb kérdésre helyesen válaszolni? De nem is ez a lényeg, hanem maga a játék és a szórakozás.