Kutyás szülinapi héliumos luficsokor
  • Kutyás szülinapi héliumos luficsokor

Kutyás szülinapi héliumos luficsokor

Ajándékozz kutyás szülinapi héliumos luficsokrot az ünnepeltnek aki szinte rajongásig imádja a kutyákat. Ez a luficsokor egy nagyon édes lufis ajándék lesz számára. Szerezz örömet ezzel a kutyás Happy Birthday! feliratos luficsokorral. Ezt a latex és fólia luficsokrot cukivá teszi a parti sapkás kutyák és a színes, pöttyös héliumos lufik válogatása. Egy meglepetés partin igazán vidám hangulatú parti dekoráció ez a luficsokor. Kedveskedhetsz úgy is a szülinaposnak, hogy meglepetés ajándékként küldöd ezt a kutyás héliumos szülinapi luficsokrot. Garantáltan nagy sikere lesz ennek a lufis meglepetésnek. Aki rajong a kutyusokért annak ez a kutyás luficsokor telitalálat!

Ez a termék 800 Ft extra szállítási díjjal rendelhető.

q57620
12 990 Ft
(Adóval együtt)
Raktáron

GYORS szállítás
A munkanapokon 12:00 óráig beérkezett rendeléseket még aznap feldolgozzuk és másnap (vagy a következő munkanapon) már át is veheted.
Ingyen szállítás 25.000 Ft felett!
Szállítási költségek 25.000 Forint alatt:
GLS csomagautomatába 1.190 Ft
GLS csomagpontra 1.390 Ft
GLS házhozszállítással 1.690 Ft

A luficsokor 3 db latex lufit és 2 db fólia lufit tartalmaz egy színben hozzá passzoló nehezékre kötve.

Mérete: a fólia lufi 46 cm, a latex lufik 28 cm-esek. A luficsokor magassága körülbelül 1,8 m.

Anyaga: fólia és latex.

Nagyon tartós, a fólia lufi akár több héten keresztül magában tartja a héliumot. A latex lufik pedig 3-4 napig lebegnek. Mi is csak ezt a minőséget fújjuk a gyerkőceinknek, barátainknak, családunknak, így bátran ajánljuk Neked is!

A lufikat héliummal töltve szállítjuk egy lufisúlyra kötve.

Lepd meg a szülinapost ezzel a kutyás születésnapi héliumos luficsokorral. A kutyás, pöttyös lufikkal cuki hangulatú party dekoráció vagy szülinapi ajándék lehet az ünnepeltnek.