Happy New Year szilveszteri csillag alakú héliumos lufi
  • Happy New Year szilveszteri csillag alakú héliumos lufi

Fekete, csillag alakú szilveszteri héliumos fólia lufi színes konfetti mintával és Happy New Year! felirattal

Ez a csillag formájú, Happy New year feliratos szilveszteri héliumos fólia lufi vidám hangulatot áraszt a szilveszteri partin. A szilveszteri dekoráció kihagyhatalan kiegészítője a szilveszteri lufi, mint például ez a fekete színű, színes téglalapokkal tarkított héliummal töltött fólia lufit. A szilveszteri héliumos lufi szobahőmérsékleten tárolva 2-3 hétig tartós marad így az új évben is gyönyörködhetsz benne. Önmagában vagy csokorba kötve is nagyon mutatós, készülhet belőle akár szilveszteri asztaldísz vagy padlódísz is. Vidám hangulatú a megjelenése a fekete alapú, színes Boldog Új Évet! feliratos lufinak így a további szilveszteri kiegészítőkből is a fekete és színes party kellékeket válaszd hozzá!

Ez a termék 300 Ft extra szállítási díjjal rendelhető.

q14982
3 790 Ft
(Adóval együtt)
Raktáron

GYORS szállítás
A munkanapokon 12:00 óráig beérkezett rendeléseket még aznap feldolgozzuk és másnap (vagy a következő munkanapon) már át is veheted.
Ingyen szállítás 25.000 Ft felett!
Szállítási költségek 25.000 Forint alatt:
GLS csomagautomatába 1.190 Ft
GLS csomagpontra 1.390 Ft
GLS házhozszállítással 1.690 Ft

Mérete: 46 cm.

Anyaga: fólia.

Ez a fólia lufi héliummal felfújva érkezik hozzád, egy színben hozzá passzoló szalagra kötve. Ez a típusú lufi fokozatosan ereszt a térfogatából, néhány nap, közel egy hét elteltével már kicsit ráncosabb lesz az összeillesztésénél, de akár 2-3 hétig lebegni fog. Fontos, hogy tartsd szobahőmérsékleten, és kerüld az éles, szúrós tárgyak használatát a közelében.

A lufit héliummal töltve szállítjuk.

Válassz kedvedre léggömbsúlyt is héliumos lufidhoz webáruházunkban!