Happy New Year feliratos arany pezsgősüveg formájú szilveszteri héliumos fólia lufi
  • Happy New Year feliratos arany pezsgősüveg formájú szilveszteri héliumos fólia lufi

Happy New Year feliratos arany pezsgősüveg fólia lufi 32 cm x 82 cm

Tedd különlegessé az óév búcsúztató partiját, a pezsgősüveg formájú lufival. Hiszen a pezsgő nem hiányozhat egyik szilveszteri partiról sem! Használd fel szilveszteri dekorációdhoz ezt a nagyméretű arany színű pezsgősüveg formájú lufit. Igazán látványos ez a Happy New Year feliratos, csillag mintás pezsgősüveg formájú fólia lufi. Ami emlékezetes dekorációja lesz a szilveszteri partinak és az új év első heteiben is csodálhatod. Állandó szobahőmérsékleten tartva akár 2-3 hétig tartós marad, csak ne érintkezzen szúrós tárggyal a héliummal töltött szilveszteri lufi. Ha arany színvilágú kellékeket szereztél be a szilveszteri dekorációhoz akkor mindenképpen válaszd ezt az arany pezsgősüveg fólia lufit! Garantáltan bearanyozza az év utolsó partijának hangulatát!

Ez a termék 600 Ft extra szállítási díjjal rendelhető.

oFB54M-019
3 990 Ft
(Adóval együtt)
Raktáron

Kiegészítő termékeink

Arany (Gold) Piramis Léggömbsúly

Ár 1 290 Ft

Pezsgősüveg Léggömbsúly

Ár 1 220 Ft

Fekete bojtos léggömbsúly

Ár 890 Ft
GYORS szállítás
A munkanapokon 12:00 óráig beérkezett rendeléseket még aznap feldolgozzuk és másnap (vagy a következő munkanapon) már át is veheted.
Ingyen szállítás 25.000 Ft felett!
Szállítási költségek 25.000 Forint alatt:
GLS csomagautomatába 1.190 Ft
GLS csomagpontra 1.390 Ft
GLS házhozszállítással 1.690 Ft

Mérete: 32 cm x 82 cm.

Anyaga: fólia.

Ez a fólia lufi héliummal felfújva érkezik hozzád, egy színben hozzá passzoló szalagra kötve. Ez a típusú lufi fokozatosan ereszt a térfogatából, néhány nap, közel egy hét elteltével már kicsit ráncosabb lesz az összeillesztésénél, de akár 2-3 hétig lebegni fog. Fontos, hogy tartsd szobahőmérsékleten, és kerüld az éles, szúrós tárgyak használatát a közelében.

Válassz kedvedre léggömbsúlyt is héliumos lufidhoz webáruházunkban!

Ez még talán érdekelhet