Pezsgősüveg formájú pálcás fólia lufi arany színben
  • Pezsgősüveg formájú pálcás fólia lufi arany színben

Pezsgősüveg formájú pálcás fólia lufi arany színben

A legtöbb ünnepen vagy eseményen rendszerint előkerül a pezsgősüveg, legyen szó születésnapról, esküvőről, előléptetésről vagy legyen akár szilveszter éjszakája. A pezsgő egy igazán ünnepi és elegáns ital, ezért előszeretettel fogyasztjuk jeles alkalmakkor. Persze ezt is csak módjával :) Éppen ezért a pezsgősüveg formájú fólia lufi kiváló dekoráció ezeken a kiemelt alkalmakon, mint ahogy ez a pezsgősüveg formájú pálcás fólia lufi is. Ezt a lufit akár vázába is teheted, és így díszítheted vele akár az ünnepi asztalt is vagy más egyéb helyekre is kihelyezheted. De virágcsokorba is rakható, ha az adott virág nem valami szúrós fajta. Esküvő alkalmával például nagyon jól mutat a vacsoraasztalon dekorációként elhelyezve. De természetesen más eseményeken is bátran alkalmazható.

q19711
1 350 Ft
(Adóval együtt)
Raktáron

GYORS szállítás
A munkanapokon 12:00 óráig beérkezett rendeléseket még aznap feldolgozzuk és másnap (vagy a következő munkanapon) már át is veheted.
Ingyen szállítás 25.000 Ft felett!
Szállítási költségek 25.000 Forint alatt:
GLS csomagautomatába 1.190 Ft
GLS csomagpontra 1.390 Ft
GLS házhozszállítással 1.690 Ft

Mérete: 36 cm.

Anyaga: fólia.

A pálca mérete: 40 cm.

A csésze mérete: kb 3,5 cm.

A pálca és a csésze anyaga: komposztálható papír.

A lufit levegővel töltve, pálcára helyezve szállítjuk.

A pezsgő az ünneplés szerves része, éppen ezért ez a pezsgősüveg formájú pálcás fólia lufi minden ünnepi esemény méltó dekorációja. Díszítsd vele az ünnepi asztalt vagy a pálcája segítségével bárhova betűzheted, ahol jól mutat. Születésnapon, esküvőn, szilveszterkor vagy bármilyen eseményen használhatod. És nagy előnye, hogy rendkívül tartós, így sokáig megmarad ez a mutatós dekorációs elem még az ünneplés után is.

----------------------------------------------------------------------------------------------

Ez a kis pálcás fólia lufi levegővel van feltöltve. A lufi felfújt állapotban érkezik meg hozzád, és egy lufitartó pálca is tartozik hozzá. A lufi szelepe véglegesen le van zárva/hegesztve, és ennek köszönhetően nehezebben szökik ki belőle a levegő. Ez a fajta lufi akár évekig is megtartja a szép formáját, tehát mondhatni az egyik legtartósabb lufi. Kérlek, hogy tartsd szobahőmérsékleten, és kerüld az éles, szúrós tárgyak használatát a közelében.