Cheers feliratos pezsgősüveg lufi
  • Cheers feliratos pezsgősüveg lufi

Cheers Feliratú Pezsgősüveg Fólia Lufi

Tedd különlegessé az óév búcsúztató partiját egy pezsgősüveg formájú lufival! A pezsgő nem hiányozhat egyik szilveszteri vagy egy elegáns szülinapi partiról sem. Használd fel szilveszteri dekorációdhoz ezt a nagyméretű pezsgősüveg formájú héliumos lufit. A szilveszteri lufit különlegessé és látványos teszi a pezsgősüveg forma és a Cheers felirat. A szilveszteri lufi fehér és arany színvilágú így tökéletes kiegészítője egy arany színű szilveszteri vagy születésnapi partinak! A héliumos pezsgősüveg lufi nagyon tartós akár 2-3 hétig lebegni fog, ha állandó szobahőmérsékleten tartod és mellőzöd körülötte a szúrós tárgyakat!

Ez a termék 600 Ft extra szállítási díjjal rendelhető.

f63767
5 790 Ft
(Adóval együtt)
Raktáron

Kiegészítő termékeink

Arany (Gold) Piramis Léggömbsúly

Ár 1 290 Ft

Arany Bojtos Léggömbsúly

Ár 890 Ft

Arany színű, csillag formájú lufi nehezék

Ár 990 Ft
GYORS szállítás
A munkanapokon 12:00 óráig beérkezett rendeléseket még aznap feldolgozzuk és másnap (vagy a következő munkanapon) már át is veheted.
Ingyen szállítás 25.000 Ft felett!
Szállítási költségek 25.000 Forint alatt:
GLS csomagautomatába 1.190 Ft
GLS csomagpontra 1.390 Ft
GLS házhozszállítással 1.690 Ft

Mérete: 31 cm x 72 cm.

Anyaga: fólia.

Ez a fólia lufi héliummal felfújva érkezik hozzád, egy színben hozzá passzoló szalagra kötve. Ez a típusú lufi fokozatosan ereszt a térfogatából, néhány nap, közel egy hét elteltével már kicsit ráncosabb lesz az összeillesztésénél, de akár 2-3 hétig lebegni fog. Fontos, hogy tartsd szobahőmérsékleten, és kerüld az éles, szúrós tárgyak használatát a közelében.

Válassz kedvedre léggömbsúlyt is héliumos lufidhoz webáruházunkban!Ez még talán érdekelhet