Kék Hologramos Szerpentin
  • Kék Hologramos Szerpentin

Kék Hologramos Szerpentin - 4 m, 18 db-os

Bármilyen ünnep és parti dekorációját feldobja, színessé teszi ez a kék színű hologramos szerpentin. A parti dekorációjának nélkülözhetetlen kiegészítője. Legye szó egy születésnap, évforduló ünneplésének, ballagásnak vagy egy baráti összejövetel helyszínének dekorálásáról. A szilveszteri partin elképzelhetetlen a szerpentin. Szerepelhet függő dekorációként, az ünnepi asztalon kitekert állapotban és a vendégek nyakában is előfordulhat. A kék színű szerpentinnel könnyen és gyorsan vidám hangulatot teremthetsz és nagyon látványos lesz a parti dekorációja. A csomagban 18 darab szerpentint találsz így ez megfelelő mennyiségű dísz bármilyen partihoz. Ezekkel a kék színű szerpentinekkel emlékezetes parti lesz. Főleg ha még kiegészíted a dekorációd fehér és kék lampionokkal, füzérekkel és héliumos lufikkal!

oSHN-001
890 Ft

Egységár: 48 Ft / db

(Adóval együtt)
Raktáron

GYORS szállítás
A munkanapokon 12:00 óráig beérkezett rendeléseket még aznap feldolgozzuk és másnap (vagy a következő munkanapon) már át is veheted.
Ingyen szállítás 25.000 Ft felett!
Szállítási költségek 25.000 Forint alatt:
GLS csomagautomatába 1.190 Ft
GLS csomagpontra 1.390 Ft
GLS házhozszállítással 1.690 Ft

18 db szerpentin/csomag.

Mérete: 4 m x 0,7 cm.

Anyaga: fényes hologramos papír.

Dekoráld a parti helyszínét ezekkel a kék színű hologramos szerpentinekkel. Bármilyen partin használhatod ezt a kék színű szerpentint, a vidám hangulatot teremt a parti asztaldekorációjában.