Szerencsehozó malac szerencsepatkóval
  • Szerencsehozó malac szerencsepatkóval

Szerencsehozó malac szilveszterre szerencsepatkóval

Ezt a szerencsehozó malacot ajándékozd az új évben sok szerencsét kívánva az új esztendőhöz, szerencsehozó ajándékként. A szerencsepatkós malac szerencsét, gazdagságot hoz az új esztendőben. Te hiszel a babonákban? A szerencsehozó malac egy olyan szimbólum ami a gazdagságot, szerencse bevonzását segíti elő. Babonaként emlegetik azt is, hogy a szerencsepatkó szerencsét hoz és a négylevelű lóhere is. Tedd szerencséssé az új év első napját és ajándékozz egy ilyen szerencsehozó, szerencsepatkót tartó szilveszteri malaccal családtagjaidat, barátaidat! Ez a szilveszteri malacka nem csak ajándék hanem dekoráció is lehet. Szilveszterkor, az év utolsó estéjén az ünnepi asztal dekorációját teszi különlegessé ez a szilveszteri malac figura.

DD59723
690 Ft
(Adóval együtt)
Előrendelhető, jelenleg nincs raktáron
A termék beérkezése eltarthat 1-2 munkanapig, de előfordul, hogy 3-4 hetet kell várnod rá. Érdeklődj ügyfélszolgálatunkon a termék érkezésével kapcsolatban!


GYORS szállítás
A munkanapokon 12:00 óráig beérkezett rendeléseket még aznap feldolgozzuk és másnap (vagy a következő munkanapon) már át is veheted.
Ingyen szállítás 25.000 Ft felett!
Szállítási költségek 25.000 Forint alatt:
GLS csomagautomatába 1.190 Ft
GLS csomagpontra 1.390 Ft
GLS házhozszállítással 1.690 Ft

Anyaga: műkő

Mérete: 2,6 cm x 2,2 cm x 4,4 cm.

Az ár 1 darab malacra vonatkozik!