Párna - Tökéletesen passzolunk puzzle
  • Párna - Tökéletesen passzolunk puzzle

Párna - Tökéletesen passzolunk puzzle 40 x 40 cm

Szeretnéd párod tudtára adni, hogy TI egymásnak lettetek teremtve, kiegészítetek egymást, összeilletek? Akkor ez a puzzle mintás, kedves puha párna emlékeztetni fog rád és iránta érzett érzéseidre. Nem is kell hozzáfűznöd semmit sem, hisz a párna felirata magáért beszél. Hiszed, hogy tökéletesen passzoltok egymáshoz akár a lego kockái, a puzzle darabjai? Mutasd ki hogyan érzel iránta és otthonotok díszévé fog válni ez a szerelmes pihe puha párna. A puzzle mintás, vidám hangulatú párna legyen szem előtt a nappaliban vagy a hálószobában, hogy mindig rád gondoljon. Lepd meg őt Valentin napra, évfordulóra, születésnapra, névnapra vagy csak úgy örömszerzés céljából.

A párnán lévő felirat:

Tökéletesen passzolunk egymáshoz!

pdpn004
1 490 Ft
(Adóval együtt)
Raktáron

GYORS szállítás
A munkanapokon 12:00 óráig beérkezett rendeléseket még aznap feldolgozzuk és másnap (vagy a következő munkanapon) már át is veheted.
Ingyen szállítás 25.000 Ft felett!
Szállítási költségek 25.000 Forint alatt:
GLS csomagautomatába 1.190 Ft
GLS csomagpontra 1.390 Ft
GLS házhozszállítással 1.690 Ft

Mérete: 40 cm x 40 cm.

Anyaga: 100 % polyester.

Töltet anyaga: 100 % műszál.

Érdemes tudnod a párnáinkról:

40 fokon moshatod mosógépben a párnát. A töltet nem deformálódik.

Nem fehéríthető.

Vegyileg nem tisztítható.

Lepd meg párodat egy szerelmes hangulatú párnával. Úgy érzed, hogy párod az akire vártál régóta? Hozd kedvesed tudomására viccesen, hogy ti összeilletek mint a puzzle részei. Ezzel a párnával a siker garantált. Különleges párna ami legyen mindig szem előtt közös otthonotokban díszként vagy tv nézés közben is használhatod. Puha töltésének köszönhetően kényelmesen használhatja.