I Love You Szíves Üveg Címke
  • I Love You Szíves Üveg Címke

I Love You Szíves Üveg Címke 2 db-os

Fejezd ki szerelmednek, barátnődnek, menyasszonyodnak, feleségednek az iránta érzett érzéseidet. Lepd meg kedvesedet egy általa kedvelt üveg itallal és ragaszd az üveg elejére és hátuljára a szeretlek, I love you szíves címkét. Romantikus hangulatú lesz az asztal dekorációja ha ez a szeretlek, I love you feliratos matricával ellátott üveg ital is szerepel a megterített asztalon. Egy ilyen romantikus üveg címkével biztosan nagy meglepetést okozol szerelmednek főleg ha a kedvenc italán olvassa a szeretlek feliratot. Sokkal jobb kedvvel fogja tölteni az italt egy olyan üvegből, amin szerelmes üzenet kedveskedik. A felcímkézett szerelmes üzenet láttán a hangulat is azonnal szerelmes lesz. Legyen szó egy gyertyafényes vacsoráról, évforduló ünnepléséről, Valentin napról vagy csak úgy párod iránti szerelmed jeléül a hatás nem marad el.

A címkén lévő felirat:

I love you 

A másik címkén a felirat:

A szerelem az,

amikor megosztod

magad mással,

úgy, mint ezt az üveg

szerelmi bájitalt.

pduc34
590 Ft
(Adóval együtt)
Raktáron

GYORS szállítás
A munkanapokon 12:00 óráig beérkezett rendeléseket még aznap feldolgozzuk és másnap (vagy a következő munkanapon) már át is veheted.
Ingyen szállítás 25.000 Ft felett!
Szállítási költségek 25.000 Forint alatt:
GLS csomagautomatába 1.190 Ft
GLS csomagpontra 1.390 Ft
GLS házhozszállítással 1.690 Ft

Szerelmes üveg matrica

Mérete: 9 x 13 cm és 8 x 11 cm

Anyaga: vinyl öntapadó fólia

A csomagban 2 db különböző méretű matrica található.
Sokkal romantikusabb egy eljegyzés, Valentin nap, évforduló megünneplése ha a behűtött italon is szerelmes, ünnepi matrica díszeleg. Az ünnepi asztalra készítsd ki egy behűtött italt és mellé az asztalra kerüljön szerelmes dekoráció. A teljes szerelmes hatás kedvéért szórjál szét rózsaszirmokat vagy szív formájú konfettiket, a szerelmes füzérről, lampionokról se feledkezzél meg a dekoráció készítésekor.