13-as Számos Szülinapi Héliumos Fólia Lufi
  • 13-as Számos Szülinapi Héliumos Fólia Lufi

13-as Számos Szülinapi Héliumos Fólia Lufi

2 690 Ft
(Adóval együtt)
Raktáron

q13529

Milyen ajándéknak örül egy tinédzser? Egy tini korú gyermeknek nagyon nehéz az ízlésének megfelelő ajándékot megtalálni. A szülinapost 13. szülinapjára lepd meg héliumos ajándék lufival vagy lufi dekorációval. Ez a 13-as számos héliumos lufi mindkettőre megoldást talál számodra. Minden gyermek örül a héliumos lufinak, főleg ha olvasható, hogy az ünnepelt hányadik szülinapját ünnepli. Szeretnéd gyermeked 13. szülinapját vidám hangulatúvá tenni? Lepd meg ezzel a szivárvány színű 13-as számos fólia lufival amit bekészíthetsz a szobájába. Különleges meglepetés lesz a szülinaposnak a számos héliumos lufi. Lányoknak és fiúknak is egyaránt ajándékozható. Születésnapi buliján vidám party dekoráció ez a szivárvány mintás tizenhármas szám mintás lufi. A vendégeket le fogja nyűgözni a 13-as számos héliumos lufi amin a 13-as szám csak úgy virít. 

Ez a termék 300 Ft extra szállítási díjjal rendelhető.

Mérete: 46 cm. 

Anyaga: fólia.

Nagyon tartós, akár több héten keresztül magában tartja a héliumot. Mi is csak ezt a minőséget fújjuk a gyerkőceinknek, barátainknak, családunknak, így bátran ajánljuk Neked is!

A lufit héliummal töltve szállítjuk.

Válassz kedvedre léggömbsúlyt is héliumos lufidhoz webáruházunkban!

Gyermek 13. születésnapjára szerezd be ezt a vidám színvilágú 13-as számos fólia lufit ami szülinapi ajándék vagy a parti dekorációja is lehet.

16 hasonló termék: