• Új

11-es Számos Szülinapi Héliumos Fólia Lufi

2 290 Ft
(Adóval együtt)
Előrendelhető, jelenleg nincs raktáron
A termék beérkezése eltarthat 1-2 munkanapig, de előfordul, hogy 3-4 hetet kell várnod rá. Érdeklődj ügyfélszolgálatunkon a termék érkezésével kapcsolatban!

q13518

A gyermek 11 éves lett és a szülinapjára keresel héliumos lufit ajándékba vagy lufi dekorációt? Ez a 11-es számos héliumos lufi mindkettőre megoldást talál számodra. Minden gyermek örül a héliumos lufinak, főleg ha olvasható, hogy az ünnepelt hányadik szülinapját ünnepli. Szeretnéd gyermeked 11. szülinapját vidám hangulatúvá tenni? Lepd meg ezzel a szivárvány színű 11-es számos fólia lufival amit bekészíthetsz a szobájába. Különleges meglepetés lesz a szülinaposnak a számos héliumos lufi. Lányoknak és fiúknak is egyaránt ajándékozható. Születésnapi buliján vidám party dekoráció ez a szivárvány mintás tizenegyes szám mintás lufi. A vendégeket le fogja nyűgözni a 11-es számos héliumos lufi amin a 11-es szám csak úgy virít. 

Ez a termék 200 Ft extra szállítási díjjal rendelhető.


Mérete: 46 cm. 

Anyaga: fólia.

Nagyon tartós, akár több héten keresztül magában tartja a héliumot. Mi is csak ezt a minőséget fújjuk a gyerkőceinknek, barátainknak, családunknak, így bátran ajánljuk Neked is!

A lufit héliummal töltve szállítjuk.

Válassz kedvedre léggömbsúlyt is héliumos lufidhoz webáruházunkban!

Gyermek 11. születésnapjára szerezd be ezt a vidám színvilágú 11-es számos fólia lufit ami szülinapi ajándék vagy a parti dekorációja is lehet.

16 hasonló termék: