• Új
8-as Számos Szülinapi Héliumos Fólia Lufi
  • 8-as Számos Szülinapi Héliumos Fólia Lufi

8-as Számos Szülinapi Héliumos Fólia Lufi

2 290 Ft
(Adóval együtt)
Raktáron

q13505

Nyolcadik szülinapra keresel héliumos lufit ajándékba vagy lufi dekorációt? Ez a 8-as számos héliumos lufi mindkettőre megoldást talál számodra. Minden gyermek örül a héliumos lufinak, főleg ha olvasható, hogy az ünnepelt hányadik szülinapját ünnepli. Szeretnéd gyermeked 8. szülinapját vidám hangulatúvá tenni? Lepd meg ezzel a szivárvány színű 8-as számos fólia lufival amit bekészíthetsz a szobájába. Különleges meglepetés lesz a szülinaposnak a számos héliumos lufi. Lányoknak és fiúknak is egyaránt ajándékozható. Születésnapi buliján vidám party dekoráció ez a szivárvány mintás nyolcas számos lufi. A vendégeket le fogja nyűgözni a 8-as számos héliumos lufi amin a 8-as szám csak úgy virít. 

Ez a termék 200 Ft extra szállítási díjjal rendelhető.

Mérete: 46 cm. 

Anyaga: fólia.

Nagyon tartós, akár több héten keresztül magában tartja a héliumot. Mi is csak ezt a minőséget fújjuk a gyerkőceinknek, barátainknak, családunknak, így bátran ajánljuk Neked is!

A lufit héliummal töltve szállítjuk.

Válassz kedvedre léggömbsúlyt is héliumos lufidhoz webáruházunkban!

Gyermek 8. születésnapjára szerezd be ezt a vidám színvilágú 8-as számos fólia lufit ami szülinapi ajándék vagy a parti dekorációja is lehet.

16 hasonló termék: