Ezüst szám formájú csillagszóró - 5
  • Ezüst szám formájú csillagszóró - 5

Ezüst szám formájú csillagszóró - 5

550 Ft
(Adóval együtt)
Előrendelhető, jelenleg nincs raktáron
A termék beérkezése eltarthat 1-2 munkanapig, de előfordul, hogy 3-4 hetet kell várnod rá. Érdeklődj ügyfélszolgálatunkon a termék érkezésével kapcsolatban!

f62115

A varázslatos csillagszóró, amit leginkább karácsonykor szoktunk meggyújtani. A csillagszóró, ami csodás ragyogásával elkápráztat kicsiket és nagyokat. De mostantól már a szülinapi tortát is díszítheted vele, hiszen megérkeztek a számos csillagszórók. Nincs más dolgod, csak kiválasztani a megfelelő számokat, mint például ezt az 5-ös ezüst csillagszórót, és a születésnapi tortára helyezni, majd a kellő pillanatban meggyújtani, hogy megörvendeztesd vele a szülinapost. De nemcsak a tortára teheted, hanem a szokásos módon is használhatod, mint a többi, hagyományos csillagszórót is, akár a kezedben tartva, gyönyörködve a szikrázásában. Lepd meg vele az ünnepeltet a születésnapján, hogy igazán ragyogó napja legyen.


Anyaga: foszfor, drót vázon.

Mérete: a drót mérete 16 cm, a szám 6,5 cm hosszú és 3 cm széles.

A csomag tartalma: 1 db 5-ös szám formájú ezüst csillagszóró.

Egy különleges tortadísz a szülinapi tortára, ez nem más, mint az 5-ös számos csillagszóró. Ez az ezüst szám formájú csillagszóró igazi különlegesség, amivel a születésnapi tortát díszítheted. Bármilyen életkorban használható, gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt, hiszen 0-9-ig minden szám megtalálható a kollekcióban, így bármilyen számot kirakhatsz belőle. De nemcsak szülinapon, hanem akár házassági évfordulón is díszíthetsz vele.

16 hasonló termék: