Jegesmedve sétáló fólia lufi
  • Jegesmedve sétáló fólia lufi

Jegesmedve sétáló fólia lufi

A lufikat minden gyerek szereti és a felnőttek többsége is rajong értük, minden ember jókedvre derül tőlük. De mit szólnál egy olyan különlegességhez, egy olyan extra lufihoz, mint a sétáló lufi? Bizony, ilyen is létezik, és ez a jegesmedve sétáló fólia lufi pont ilyen. És hogy mitől sétáló lufi ez a jegesmedve lufi? Hát attól, hogy héliummal van ugyan töltve, de a kialakításának köszönhetően nem emelkedik a levegőbe, hanem a lábai úgy vannak kialakítva, hogy olyan, mintha azon tipegne. Hát nem bámulatos? Szuper ajándék születésnapra, névnapra, húsvétra, gyereknapra, karácsonyra és tulajdonképpen bármilyen alkalomra kicsiknek és nagyoknak egyaránt. Mert ettől a különleges sétáló lufitól mindenkinek tátva marad a szája.

Ez a termék 300 Ft extra szállítási díjjal rendelhető.

pg00619
5 490 Ft
(Adóval együtt)
Raktáron

GYORS szállítás
A munkanapokon 12:00 óráig beérkezett rendeléseket még aznap feldolgozzuk és másnap (vagy a következő munkanapon) már át is veheted.
Ingyen szállítás 25.000 Ft felett!
Szállítási költségek 25.000 Forint alatt:
GLS csomagautomatába 1.190 Ft
GLS csomagpontra 1.390 Ft
GLS házhozszállítással 1.690 Ft

Anyaga: fólia.

Mérete: 42 cm magas, 74,5 cm hosszú.

Nagyon tartós, akár több héten keresztül magában tartja a héliumot. Mi is csak ezt a minőséget fújjuk a gyerkőceinknek, barátainknak, családunknak, így bátran ajánljuk Neked is!

A lufit héliummal töltve szállítjuk.

Egy igazi különlegesség a lufik között a sétáló lufi. Pont ilyen ez a jegesmedve sétáló fólia lufi, aminek garantáltan minden gyerek örülni fog, ha ilyet kap ajándékba. Hiszen a gyerekek odavannak a lufikért, ha pedig egy ilyen különleges lufival ajándékozod meg őt, akkor egész biztosan fülig ér majd a szája. Így lesz egy új kis házikedvence, akit a lakásban is sétáltathat, így szerezhetsz neki vidám perceket és önfeledt szórakozást ezzel az ajándékkal, ami nem más, mint egy jegesmedve sétáló lufi