Pingvin sétáló fólia lufi
  • Pingvin sétáló fólia lufi

Pingvin sétáló fólia lufi 29x42 cm

Lepj meg valakit ezzel a kis cukisággal, ezzel a sétáló pingvin fólia lufival. A sétáló lufik érdekessége, hogy héliummal vannak töltve, ezért nem borulnak fel, mint a levegővel töltött lufik, viszont a kis lábaik által úgy vannak kisúlyozva, hogy nem is emelkednek a levegőbe, hanem kedvesen "totyognak" a földön. Pont olyan, mintha sétálgatnának. Ez a pingvines sétáló lufi remek ajándék lehet akár mikulásra, akár karácsonyra is. Ennek garantáltan minden gyerek örülni fog. De nemcsak ajándéknak, hanem ünnepi dekorációnak is jó választás, nagyon jól fog mutatni a karácsonyi vagy mikulásos dekorációban. Szerezz be belőle akár többet, és vigyél haza egy egész pingvin családot az ünnepekre :)

Ez a termék 600 Ft extra szállítási díjjal rendelhető.

oFB97
3 590 Ft
(Adóval együtt)
Raktáron

GYORS szállítás
A munkanapokon 12:00 óráig beérkezett rendeléseket még aznap feldolgozzuk és másnap (vagy a következő munkanapon) már át is veheted.
Ingyen szállítás 25.000 Ft felett!
Szállítási költségek 25.000 Forint alatt:
GLS csomagautomatába 1.190 Ft
GLS csomagpontra 1.390 Ft
GLS házhozszállítással 1.690 Ft

Anyaga: fólia.

Magassága: 42 cm magas.

Nagyon tartós, akár több héten keresztül magában tartja a héliumot. Mi is csak ezt a minőséget fújjuk a gyerkőceinknek, barátainknak, családunknak, így bátran ajánljuk Neked is!

A lufit héliummal töltve szállítjuk.

És bár hélium van benne, nem fog a magasba emelkedni, mert úgy van kialakítva, hogy a földön maradjon, és úgy nézzen ki, mintha sétálgatna. Ettől nevezzük sétáló lufinak.

Vigyél haza egy vagy akár több ilyen édes pingvin sétáló fólia lufit, lepd meg vele a gyerekedet mikuláskor, karácsonykor vagy csak úgy, és dekorálj vele az ünnepek alatt.