Oroszlán sétáló fólia lufi 96 cm

A lufikat minden gyerek szereti és a felnőttek többsége is rajong értük, minden ember jókedvre derül tőlük. De mit szólnál egy olyan különlegességhez, egy olyan extra lufihoz, mint a sétáló lufi? Bizony, ilyen is létezik, és ez az oroszlán sétáló fólia lufi pont ilyen. És hogy mitől sétáló lufi ez az oroszlán lufi? Hát attól, hogy héliummal van ugyan töltve, de a kiképzésének köszönhetően nem emelkedik a levegőbe, hanem a lábai úgy vannak kialakítva, hogy olyan, mintha azon tipegne. Hát nem bámulatos? Szuper ajándék születésnapra, névnapra, húsvétra, gyereknapra, karácsonyra és tulajdonképpen bármilyen alkalomra kicsiknek és nagyoknak egyaránt. Mert ettől a különleges sétáló lufitól mindenkinek tátva marad a szája.

Ez a termék 400 Ft extra szállítási díjjal rendelhető.

DPA9909717
5 790 Ft
(Adóval együtt)
Raktáron

GYORS szállítás
A munkanapokon 12:00 óráig beérkezett rendeléseket még aznap feldolgozzuk és másnap (vagy a következő munkanapon) már át is veheted.
Ingyen szállítás 25.000 Ft felett!
Szállítási költségek 25.000 Forint alatt:
GLS csomagautomatába 1.190 Ft
GLS csomagpontra 1.390 Ft
GLS házhozszállítással 1.690 Ft

Mérete: 59 cm X 96 cm.

Anyaga: fólia.

Nagyon tartós, akár több héten keresztül magában tartja a héliumot. Mi is csak ezt a minőséget fújjuk a gyerkőceinknek, barátainknak, családunknak, így bátran ajánljuk Neked is!

A lufit héliummal töltve szállítjuk.

Egy igazi különlegesség a lufik között a sétáló lufi. Pont ilyen ez az oroszlán sétáló fólia lufi, aminek garantáltan minden gyerek örülni fog, ha ilyet kap ajándékba. Hiszen a gyerekek odavannak a lufikért, ha pedig egy ilyen különleges lufival ajándékozod meg őt, akkor garantáltan fülig ér majd a szája. Így lesz egy új kis házikedvence, akit a lakásban is sétáltathat, így szerezhetsz neki vidám perceket és önfeledt szórakozást ezzel az ajándékkal, ami nem más, mint egy oroszlán sétáló lufi