Sétáló Foltos Macska Lufi
  • Sétáló Foltos Macska Lufi

Sétáló Foltos Macska Lufi

Minden háztartásban kell lennie valamilyen házi kedvencnek. Gyermeked szeretne egy kiscicát? Válaszd ezt a foltos macskát akinek az etetésével nem kell bajlódnod hisz a pocakjában több hétre elegendő hélium mint táplálék lapul. Ez a sétáló cica nem fog nyávogni, nem mondja, hogy miaú. Az édes foltos macska simogatása, ölelgetése közben "dorombolása" is halk lesz. Kis gazdája kedvére sétáltathatja a szobahőmérsékletű szobában, lakásban. Hisz ebben a hőmérsékletben lesz hetekig életképes ez a sétáló foltos macska lufi. Ennek a sétáló cicának garantáltan nem fog tudni senki sem ellenállni. Szerezz vele örömet szülinapra, névnapra vagy csak úgy!

Ez a termék 300 Ft extra szállítási díjjal rendelhető.

r8955
6 490 Ft
(Adóval együtt)
Raktáron

GYORS szállítás
A munkanapokon 12:00 óráig beérkezett rendeléseket még aznap feldolgozzuk és másnap (vagy a következő munkanapon) már át is veheted.
Ingyen szállítás 25.000 Ft felett!
Szállítási költségek 25.000 Forint alatt:
GLS csomagautomatába 1.190 Ft
GLS csomagpontra 1.390 Ft
GLS házhozszállítással 1.690 Ft

Anyaga: fólia.

Magassága kb. : 50 cm.

Nagyon tartós, akár több héten keresztül magában tartja a héliumot. Mi is csak ezt a minőséget fújjuk a gyerkőceinknek, barátainknak, családunknak, így bátran ajánljuk Neked is!

A lufit héliummal töltve szállítjuk.

Ki tudna ellenállni ennek a foltos cica lufinak?! Kislányod, kisfiad házi kedvencévé válik rögtön ahogy megpillantja ezt a sétáló héliumos cicát. Kedvére szeretgetheti és sétáltathatja otthonotokban ezt az aranyos foltos cica lufit.