Rendőr - Police Parti Happy Birthday Füzér
  • Rendőr - Police Parti Happy Birthday Füzér

Rendőr - Police Parti Happy Birthday Füzér

Nincsen olyan kisfiú aki ne rajongana a rendőrautókért. Szinte minden kisfiú álma, hogy egyszer ülhessen egy rendőrautóban az meg még csak plusz ha vezethetné is. A rendőrautó rajongóknak tökéletes választás egy police témájú születésnapi parti. Kisfiadnak rendezz egy meglepetés születésnapot. Rendőr témájú születésnapi parti dekorációjához nélkülözhetetlen a Happy Birthday betű formájú füzér. Könnyedén elkészítheted a police témájú dekorációt. Látványos hatást érhetsz el a születésnapi partin ha ez a Happy Birthday feliratos szülinapi felirat szerepel a dekorációban. Ez a kék és sárga színvilágú betűfüzér feldobja a szülinapi parti hangulatát, csak a két végét kell rögzítened egy-egy fix ponthoz. Egy igazi fiús gyerekpartiról nem hiányozhatnak a különféle rendőr, police témájú parti termékek sem. A teljes hatás kedvéért válaszd a dekoráció mellé a további rendőr, police parti tányért, szalvétát, poharat és asztalterítőt. Ezekkel a rendőr témájú kellékekkel lesz teljes, emlékezetes kisfiad police témájú szülinapi partija.

PC329277
2 290 Ft
(Adóval együtt)
Raktáron

GYORS szállítás
A munkanapokon 12:00 óráig beérkezett rendeléseket még aznap feldolgozzuk és másnap (vagy a következő munkanapon) már át is veheted.
Ingyen szállítás 25.000 Ft felett!
Szállítási költségek 25.000 Forint alatt:
GLS csomagautomatába 1.190 Ft
GLS csomagpontra 1.390 Ft
GLS házhozszállítással 1.690 Ft

Mérete: 2, 59 cm hosszú., a füzéren a betűk 17,7 cm magasak, a két végén 6-6 cm-es szalag található a rögzítéshez.

Anyaga: papír.

1 db dekoráció/csomag.

A függő dekoráción lévő sárga szalag segítségével rögzítheted a füzér két szélét. 

Kisfiad ha rajong a rendőrautókért akkor rendőr témájú születésnapi partit kell, hogy rendezzél számára. Pillanatok alatt látványos dekorációt készíthetsz ezzel a Happy Birthday betűs füzérrel, szülinapi felirattal. A teljes police hatás kedvéért egészítsd ki rendőr parti tányérral, pohárral, szalvétával, asztalterítővel a születésnapi parti dekorációját.