Rendőr Police Parti Meghívó
  • Rendőr Police Parti Meghívó

Rendőr Police Parti Meghívó 8 db-os

Nincsen olyan kisfiú aki ne rajongana a rendőrautókért. Szinte minden kisfiú álma, hogy egyszer ülhessen egy igazi rendőrautóban. A rendőrautó rajongóknak tökéletes választás egy police témájú születésnapi parti. Kisfiad rendőr témájú szülinapi partija előtt át kell adnod vagy elküldened a születésnapi partira invitáló meghívókat a leendő vendégeknek. A rendőr jelvényes meghívó már sejteti, hogy milyen témájú lesz a szülinapi parti. A rendőr jelvény formájú meghívó hátoldalán 7 sor áll rendelkezésedre, hogy leírjad mikor, hol lesz a parti és még marad hely a további fontos információk leírásához. Egészítsd ki a fiús, police témájú partit további rendőrautós asztaldekorációval mint a rendőr parti tányérral, pohárral, szalvétával és a rendőr parti dekorációról se feledkezzél meg! Ezekkel a rendőr témájú termékekkel lesz igazán látványos a születésnapi parti dekorációja!

PC329395
1 690 Ft

Egységár: 211 Ft / db

(Adóval együtt)
Raktáron

GYORS szállítás
A munkanapokon 12:00 óráig beérkezett rendeléseket még aznap feldolgozzuk és másnap (vagy a következő munkanapon) már át is veheted.
Ingyen szállítás 25.000 Ft felett!
Szállítási költségek 25.000 Forint alatt:
GLS csomagautomatába 1.190 Ft
GLS csomagpontra 1.390 Ft
GLS házhozszállítással 1.690 Ft

Mérete: a jelvényes meghívó 11 cm széles, 14 cm hosszú. A boríték 12 cm széles, 15,5 cm hosszú.

Anyaga: papír.

8 db meghívó és boríték/csomag.

Kisfiad police születésnapi partijára hívjad meg a leendő vendégeket rendőr jelvény formájú parti meghívóval. Személyesen adhatod át nekik vagy el is küldheted a születésnapi parti előtt. Egészítsd ki a még látványosabb police témájú hatás kedvéért a dekorációt police parti tányérral, pohárral, szalvétával, asztalterítővel és szülinapos, függő dekorációval.