Rendőr Police Parti Asztalterítő
  • Rendőr Police Parti Asztalterítő

Rendőr Police Parti Asztalterítő

Nincsen olyan kisfiú aki ne rajongana a rendőrautókért. Szinte minden kisfiú álma, hogy egyszer ülhessen egy igazi rendőrautóban. A rendőrautó rajongóknak tökéletes választás egy police témájú születésnapi parti. Kisfiad rendőr témájú szülinapi partiján terítsd meg az asztalt ezzel a police, rendőr témájú parti asztalterítővel. A rendőrös parti terítőn arany rendőr jelvény mellett Police line do not cross vagyis rendőrségi terület, belépni tilos felirat is szerepel. Egy igazi fiús gyerekpartiról nem hiányozhatnak a különféle rendőr, police témájú parti termékek. A további rendőrautós asztaldekoráció mellé válaszd a terítő mellé a parti tányért, poharat, szalvétát és a rendőr parti dekorációról se feledkezzél meg! Ezekkel a rendőr témájú termékekkel lesz igazán látványos a születésnapi parti dekorációja!

PC329391
3 290 Ft
(Adóval együtt)
Raktáron

GYORS szállítás
A munkanapokon 12:00 óráig beérkezett rendeléseket még aznap feldolgozzuk és másnap (vagy a következő munkanapon) már át is veheted.
Ingyen szállítás 25.000 Ft felett!
Szállítási költségek 25.000 Forint alatt:
GLS csomagautomatába 1.190 Ft
GLS csomagpontra 1.390 Ft
GLS házhozszállítással 1.690 Ft

Mérete: 137 cm x 259 cm.

Anyaga: papír.

1 db asztalterítő/csomag.

Kisfiad születésnapi partijára terítsd le az ünnepi asztalt rendőrautós, police témájú asztalterítővel. Egészítsd ki a még látványosabb police témájú hatás kedvéért a dekorációt police parti tányérral, pohárral, szalvétával és szülinapos, függő dekorációval.