Pókember ceruza
  • Pókember ceruza

Pókember ceruza

Pókember mintás ceruza, hogy nagyobb kedvvel menjen a házi feladat írás. Szereti a gyerkőc Spiderman-t? Lepd meg őt egy pókember ajándékkal, mint például ez a pókemberes ceruza. Ez a ceruzája garantáltan mindig ki lesz hegyezve, és majd alig várja, hogy írhasson, esetleg rajzolhasson vele. Tedd élménnyé számára az írást azzal, hogy a kedvence köszön vissza rá a ceruzáról, amin még egy radír is található. Lepd meg őt ezzel az apró, de kedves pókemberes ajándékkal. Vagy szerezz be mindjárt belőle egy fél tucattal, hogy mindig legyen kéznél egy kihegyezett pókember mintás ceruza. A feltüntetett ár 1 db ceruzára vonatkozik, de érdemes egyből többet is beszerezni, hogy ha elfogy az egyik, legyen utánpótlás ebből a Spiderman ceruzából.

GIM33775613
590 Ft
(Adóval együtt)
Raktáron

GYORS szállítás
A munkanapokon 12:00 óráig beérkezett rendeléseket még aznap feldolgozzuk és másnap (vagy a következő munkanapon) már át is veheted.
Ingyen szállítás 25.000 Ft felett!
Szállítási költségek 25.000 Forint alatt:
GLS csomagautomatába 1.190 Ft
GLS csomagpontra 1.390 Ft
GLS házhozszállítással 1.690 Ft

Mérete: 17 cm, a ceruzán lévő radír 3 cm átmérőjű.

Anyaga: grafit.

Az ár 1 db ceruzára vonatkozik.

Ez a Pókember ceruza szuper ajándék egy Spiderman rajongó számára, akár születésnapja, névnapja van, akár egyéb ünnepi alkalom vagy ha csak úgy szeretnéd meglepni valamivel. Például azért, hogy kedvet kapjon a leckeíráshoz :) Érdemes egyből több darabot is beszerezni, hogy mindig legyen kéznél egy szépen kihegyezett pókember mintás ceruza, ha írni, rajzolni támad kedve. Ráadásul még egy pókemberes radír is található a ceruza végén.