Pizsihősök héliumos fólia lufi nehezékkel
  • Pizsihősök héliumos fólia lufi nehezékkel

Pizsihősök héliumos fólia lufi, 46 cm

Gyermeked rajong a Pizsihősökért? Remek ajándék ötlet a héliummal töltött léggömb egy gyermeknek. Legyen szó szülinapról, névnapról, gyereknapról vagy csak örömszerzésről. Nagyon kedvelt ajándék a héliumos lufi, a gyermekeknél meg főleg, lányoknak és fiúknak egyaránt. Úgy meg főleg ha a kedvenc mesehősök mosolyognak rá. A mesefilm hősei Connor, Amaya és Greg hétköznapi gyermekek de este szuperhőssé változnak. Connor macska, Amaya bagoly és Greg gekko "álruhába" vagyis maszkba bújik. Kiszimatolják a galibát és az éjszaka leple alatt észrevétlenül lopakodnak. Rendezz egy felejthetetlen Pizsihősök témájú partit gyermekednek. A pizsihősös parti dekorációjában szerepeljen a PJ Masks héliumos fólia lufi. A lufit a csomagolásban lévő fehér színű csillag nehezékre rögzítsd így nem kell attól tartanod, hogy "elszökik" a hélium töltött léggömb. Egyszerűen csak kössed rá a lufi nehezékre a héliumos lufit és rakd a kiszemelt helyre. A teljes szuperhős hatás kedvéért szerezd be a további Pizsihősök party kellékeket mint a Pizsihősök party pohár, szalvéta, party csákó és szívószál. A pizsihősök témájú parti nagyszerű választás gyermekednek és a parti vendégei sokáig fogják emlegetni, hogy micsoda szülinapi partin vettek részt. 

Ez a termék 300 Ft extra szállítási díjjal rendelhető.

PNN93037
3 990 Ft
(Adóval együtt)
Raktáron

GYORS szállítás
A munkanapokon 12:00 óráig beérkezett rendeléseket még aznap feldolgozzuk és másnap (vagy a következő munkanapon) már át is veheted.
Ingyen szállítás 25.000 Ft felett!
Szállítási költségek 25.000 Forint alatt:
GLS csomagautomatába 1.190 Ft
GLS csomagpontra 1.390 Ft
GLS házhozszállítással 1.690 Ft

Mérete: 46 cm.

Anyaga: fólia.

Nagyon tartós akár több héten keresztül magéban tartja a héliumot. Mi is csak ezt a minőséget fújjuk a gyerkőceinknek, barátainknak, családunknak, így bátran ajánljuk Neked is!

A lufit héliummal töltve szállítjuk.

A csomag tartalmazza a léggömbsúlyt a Pizsihősök héliumos lufihoz!

A pizsihősök készen állnak a bevetésre ha kiszimatolják a bajt akkor az éj leple alatt szuperhőssé változnak és megoldják a problémát. Minden gyermek rajong a Pizsihősök című meséért, a TE gyermeked is? Ajándékozz neki Pizsihősök mintájú héliumos léggömböt. Szerezz neki örömet névnapján, születésnapján, gyereknapon vagy csak úgy. :) Nagyon népszerű ajándék a héliumos lufi és egy gyerekpartin pedig látványos parti dekoráció. A lufi fólia anyagának és önzáró szelepének köszönhetően akár 2-3 hétig tartós marad vagyis lebegni fog. A lényeg, hogy szúrós tárgy ne érje és állandó szobahőmérsékleten legyen. A csomagban található fehér, műanyag csillag forma a héliumos lufi nehezéke. Nélkülözhetetlen kelléke a héliumos léggömbnek, megakadályozza, hogy elrepüljön a héliummal töltött lufi. Így a héliumos lufit kösd rá a csillag lufisúlyra! Gyermekedet garantáltan nagyon boldoggá teszed ha Pizsihősök témájú partit szervezel számára. A Pizsihősök lufit célszerű kiegészítened a további pizsihősös party kellékekkel mint pohár, tányér, szalvéta, szívószál. Ezekkel a pizsihősös termékekkel lesz teljes a szuperhős hatás.