Peppa Malac szülinapi parti meghívó 8 db

Az ünnepelt rajong Peppa malacért? Akkor itt az alkalom, hogy szervezz neki Peppa malacos partit! A parti megtartása előtt át kell adni vagy elküldeni a partira invitáló Peppa malac parti meghívókat a leendő vendégeknek. A meghívó egyértelművé teszi, hogy milyen témájú lesz a szülinapi parti. A vidám Peppa család mindig vidámságot varázsol, így egy Peppa malacos születésnapi parti kollekció garantáltan vidám hangulatot teremt. Képzeld el, hogy a gyerkőcöd belép a feldíszített szobába és meglátja a Peppa malacos születésnapi dekorációt. Már ezért a pillanatért megéri Peppa malacos dekorációt készíteni a születésnapra! A te gyerkőcöd is biztosan örülne, ha Peppával, Zsolival, Peppa papával és mamával ünnepelhetne. Szerezz be hozzá Peppa malac témájú parti dekorációt. A Peppa malacos születésnapi tányér, pohár, szalvéta, szívószál és asztalterítő csak úgy virítani fog a parti asztalon. Már csak pár születésnapi dekoráció hiányzik hozzá, és máris indulhat a Peppás buli!

DPA9906340
1 690 Ft

Egységár: 211 Ft / db

(Adóval együtt)
Raktáron

GYORS szállítás
A munkanapokon 12:00 óráig beérkezett rendeléseket még aznap feldolgozzuk és másnap (vagy a következő munkanapon) már át is veheted.
Ingyen szállítás 25.000 Ft felett!
Szállítási költségek 25.000 Forint alatt:
GLS csomagautomatába 1.190 Ft
GLS csomagpontra 1.390 Ft
GLS házhozszállítással 1.690 Ft

Anyaga: papír

Mérete: 16 cm széles, 12 cm magas

A csomag 8 db meghívót + 8 db fehér borítékot tartalmaz

A meghívóban 6 sor áll rendelkezésre a parti részleteinek leírására

Ezzel a Peppa malacos születésnapi meghívóval invitáld meg a leendő vendégeket a Peppa malac témájú szülinapi partira! A parti meghívó sejteti, hogy milyen témájú lesz a szülinapi parti. :)