Születésnapi Happy Birthday Színes Torta Alakú Parti Pinata Játék
  • Születésnapi Happy Birthday Színes Torta Alakú Parti Pinata Játék

Születésnapi Happy Birthday Színes Torta Alakú Parti Pinata Játék

Egy születésnapi buli hangulatának fokozására elengedhetetlen választás ez az emeletes színes gyertyával díszített szülinapi torta formájú parti pinata. Már a látványa is meghozza a kedvet a játékhoz! Egy születésnapi parti elképzelhetetlen szülinapi torta nélkül, de ez a torta alakú parti pinata az ami nem hiányozhat a partiról. Egy fergeteges parti elengedhetetlen kelléke ez a Happy Birthday pinata! Akár asztaldekoráció is lehet a születésnapi partin. Pár mókás kép is készülhet a szülinapi torta pinatávalCsak annyi dolgod van, hogy jól megtömjed a szülinapi torta pinat játékot különböző csokikkal-cukrokkal és apró ajándékokkal. Akár kedves üzenetet is rejthetsz a parti pinata belsejébe. És kezdetét veszi a partin a móka! A gyerekeknek nagyon jó elfoglaltság, program a szülinapi partin. Sokáig fogják emlegetni ezt a "kincsvadászatot".

f65837
17 990 Ft
(Adóval együtt)
Előrendelhető, jelenleg nincs raktáron
A termék beérkezése eltarthat 1-2 munkanapig, de előfordul, hogy 3-4 hetet kell várnod rá. Érdeklődj ügyfélszolgálatunkon a termék érkezésével kapcsolatban!


GYORS szállítás
A munkanapokon 12:00 óráig beérkezett rendeléseket még aznap feldolgozzuk és másnap (vagy a következő munkanapon) már át is veheted.
Ingyen szállítás 25.000 Ft felett!
Szállítási költségek 25.000 Forint alatt:
GLS csomagautomatába 1.190 Ft
GLS csomagpontra 1.390 Ft
GLS házhozszállítással 1.690 Ft

Mérete: magassága 22 cm, átmérője 23 cm. A pinata tetején 8 darab gyertya található, kb 9 cm nagyságúak.

Anyaga: papír.

A pinatát tetején lévő 5 cm átmérőjű fehér matricás résznél ( press here to fill you pinata ) tudjátok megtölteni.

A szülinapi torta pinata-t a fehér műanyag fogantyú segítségével fel lehet lógatni olyan helyre, hogy alatta elférjenek a gyerekek. Ez lehet a lakásban de jobb ha a szabadban kerítünk rá sort. Az első játékos szemét bekötjük, megforgatjuk párszor és egy pinata ütővel kell eltalálnia a születésnapi tortát. Sorban jöhetnek a többi játékosok addig amíg ki nem nyílik a pinata. Amikor kinyílik a tacskós pinata akkor elkezdődik a hajsza a kipottyanó ajándékok és édességek után. A kérdés ki kapkod össze többet, az lesz a nyertes. :)

Egy születésnapi parti hangulatának fokozására nélkülözhetetlen ez a színes gyertyákkal díszített emeletes Happy Birthday szülinapi torta formájú parti pinata játék. Ezzel a szülinapi torta pinata játékkel garantáltan emlékezetes lesz a születésnapi parti.