Halloween szellem pinata
  • Halloween szellem pinata
  • Halloween szellem pinata

Halloween szellem pinata 41,5 x 50 x 10 cm

Hogyan dobd fel a Halloween parti hangulatát amikor egy seregnyi gyermek a vendég? Ettől az édes, arany szempillás szellem formájú pinata látványától nem fognak megijedni a gyerekek. Egy Halloween parti elképzelhetetlen szellemek nélkül. Így szerezzél be szellemes parti termékeket mint a szellemes füzért, függő dekorációt és a szellemes pohárról és szívószálról sem feledkezzél meg! Egy fergeteges Halloween parti elengedhetetlen kelléke ez a fehér szellem formájú pinata! Csak annyi dolgod van, hogy jól megtömjed a szellem formájú pinatát különböző csokikkal-cukrokkal és apró ajándékokkal és felakasszad a lakásba. Nagyobb gyerekek esetében a teraszra vagy a kertbe is teheted, hogy a játékba vigyél egy kis borzongást amikor sötétedéskor elindul a kincsvadászat az édességek után. :)

oPIN9
19 990 Ft
(Adóval együtt)
Raktáron

GYORS szállítás
A munkanapokon 12:00 óráig beérkezett rendeléseket még aznap feldolgozzuk és másnap (vagy a következő munkanapon) már át is veheted.
Ingyen szállítás 25.000 Ft felett!
Szállítási költségek 25.000 Forint alatt:
GLS csomagautomatába 1.190 Ft
GLS csomagpontra 1.390 Ft
GLS házhozszállítással 1.690 Ft

Mérete: 41,5 cm x 50 cm.

Anyaga: papír.

A pinatát a tetején lévő 5 cm átmérőjű fehér matricás résznél ( open here to fill ) tudjátok megtölteni.

A Pinata-t a fehér szalag segítségével fel kell lógatni olyan helyre, hogy alatta elférjenek a gyerekek. Ez lehet a lakásban de jobb ha a szabadban kerítünk rá sort. Minden kisgyerek fogjon meg egy fehér színű szalagot, már csak valakinek vissza kell számolnia és kezdődhet a szalagok húzása. Csak az egyik szalag nyitja ki a pinata-t. Amikor kinyílik akkor elkezdődik a hajsza a kipottyanó ajándékok és édességek után. A kérdés ki kapkod össze többet, az lesz a nyertes. :)