• Új
Zenélő, Focilabda Alakú, Szétnyíló Tortagyertya 8 Szál Gyertyával piros
  • Zenélő, Focilabda Alakú, Szétnyíló Tortagyertya 8 Szál Gyertyával piros

Zenélő, Focilabda Alakú, Szétnyíló Tortagyertya 8 Szál Gyertyával piros

Születésnapi parti nem létezik szülinapi torta nélkül, a torta nélkülözhetetlen kelléke a tortagyertya. A tortagyertya mindig az ünnepelt egyéniségét tükrözi. A szülinapos szeret focizni vagy rajong a futballért? Akkor már meg is van, hogy olyan gyertyát kell beszerezned a tortára ami kapcsolódik a focihoz. A születésnapi torta tetejére rakjál különleges, zenélö focilabda alakú szétnyíló tortagyertyát. Lepd meg az ünnepeltet egy igazán különleges tortagyertyával, ami zenél és tűzijátékot is szór. A tűzijáték meggyújtja a 8 szál fehér tortagyertyát. A tortára téve ez a piros fehér focikupa forma belsejében a focilabdával nagyon látványos hatást kelt. Nem csak tökéletes dekoráció, hanem tűzijáték, tortagyertya is egyben és még a Happy Birthday dallamot is zenél.


1 290 Ft
Adóval együtt
Mennyiség
Raktáron

gy28p

Anyaga: műanyag.

Mérete: 15 cm magas és 7,5 cm széles.

A focilabda 8 db fehér gyertyát tartalmaz.

A focilabda közepének meggyújtását követően elkezdi játszani a Happy Birthday-t, majd a tűzijáték begyújtja a 8 db gyertyát és a focilabda szép lassan mindeközben kinyílik.

Egy focirajongó tortájáról nem hiányozhat ez a zenélő, focilabda formájú tűzijátékkal és gyertyákkal kombinált tortagyertya. Szerezz örömet a szülinaposnak aki szeret focizni vagy rajong a futballért.

16 hasonló termék: