Zöld dínó pálcás lufi
  • Zöld dínó pálcás lufi

Zöld dínó pálcás fólia lufi

Gyermeked rajong a dínókért? A zöld dínós lufi lehet szülinapi ajándék vagy dekoráció egy névnapi vagy szülinapi partin. Rendezz egy dinoszaurusz tematikájú szülinapi partit számára. Ez a dínós lufi fólia anyagú, nem fog elszállni hiszen levegővel töltött állapotban érkezik hozzád egy lufitartó pálcán. Nagyon tartós, akár évekig is megtartja a formáját csak éles tárgy ne érjen hozzá! A születésnapi vagy névnapi partin a vendég gyerekek akár köszönőajándékként vihetik magukkal haza a pálcás lufit így szerezzél be belőle annyit ahány vendéget vársz. Garantáltan örömet fogsz szerezni a gyerekeknek ezzel a dínó formájú pálcás fólia lufival! 

kj23641
1 350 Ft
(Adóval együtt)
Raktáron

GYORS szállítás
A munkanapokon 12:00 óráig beérkezett rendeléseket még aznap feldolgozzuk és másnap (vagy a következő munkanapon) már át is veheted.
Ingyen szállítás 25.000 Ft felett!
Szállítási költségek 25.000 Forint alatt:
GLS csomagautomatába 1.190 Ft
GLS csomagpontra 1.390 Ft
GLS házhozszállítással 1.690 Ft

Mérete: 28 cm.

Anyaga: fólia.

A pálca mérete: 29 cm.

A pálca anyaga: komposztálható papír.

A csésze mérete: 3,5 cm átmérőjű.

A csésze anyaga: komposztálható műanyag.

A lufit levegővel töltve, pálcára helyezve szállítjuk.

A lufi nagyon tartós, akár évekig is megmarad. 

Ez a kis pálcás fólia lufi levegővel van feltöltve. A lufi felfújt állapotban érkezik meg hozzád, és egy lufitartó pálca is tartozik hozzá. A lufi szelepe véglegesen le van zárva/hegesztve, és ennek köszönhetően nehezebben szökik ki belőle a levegő. Ez a fajta lufi akár évekig is megtartja a szép formáját, tehát mondhatni az egyik legtartósabb lufi. Kérlek, hogy tartsd szobahőmérsékleten, és kerüld az éles, szúrós tárgyak használatát a közelében.