Pókember pálcás mini fólia lufi
  • Pókember pálcás mini fólia lufi

Pókember pálcás mini fólia lufi

Kisfiad rajong pókember karakteréért? Ha csak egy kis időre de ő is szeretne a szuperhős bőrébe bújni? Akkor nincs más dolgod mint spider-man témájú szülinapi partit kell szervezned számára. Mitől lesz tökéletes a pókemberes parti dekorációja? Mindenképpen szükséges dekorációs fehér pókhálót beszerezned, kék és piros színű spirális dekorációval kiegészítve. A pókemberes asztaldekorációt készítsd el a pókemberes parti tányér, pohár, szalvéta segítségével. És a pókemberes héliumos lufikról se feledkezzél meg így lesz teljes spiderman témájú a parti. Ezt a pókemberes pálcás fólia lufit adhatod ajándékba bármilyen alkalomra vagy a parti asztaldekorációjának részévé válhat ha egy vázába beleteszed. Kitűnő köszönőajándék lesz a gyerekeknek akik eljönnek a szülinapi partira. A parti után hazatérve örök emlék lesz számukra, hogy milyen hihetetlen szuper pókemberes szülinapi partin vettek részt. :)

DPA3466602
1 350 Ft
(Adóval együtt)
Raktáron

GYORS szállítás
A munkanapokon 12:00 óráig beérkezett rendeléseket még aznap feldolgozzuk és másnap (vagy a következő munkanapon) már át is veheted.
Ingyen szállítás 25.000 Ft felett!
Szállítási költségek 25.000 Forint alatt:
GLS csomagautomatába 1.190 Ft
GLS csomagpontra 1.390 Ft
GLS házhozszállítással 1.690 Ft

Mérete: 23 cm.

Anyaga: fólia.

A pálca mérete: 29 cm.

A pálca anyaga: komposztálható papír.

A csésze mérete: 3,5 cm átmérőjű.

A csésze anyaga: komposztálható műanyag.

A lufit levegővel töltve, pálcára helyezve szállítjuk. A lufi nagyon tartós akár évekig is megmarad.

Kisfiad szeretne szuperhőssé válni, ha csak egy parti erejéig de teljesítsd a kívánságát. Lepd meg egy pókember témájú szülinapi partival. Ez a pókemberes pálcás fólia lufi a dekoráció része vagy ajándék is lehet bármilyen partiról legyen is szó.

Ez a kis pálcás fólia lufi levegővel van feltöltve. A lufi felfújt állapotban érkezik meg hozzád, és egy lufitartó pálca is tartozik hozzá. A lufi szelepe véglegesen le van zárva/hegesztve, és ennek köszönhetően nehezebben szökik ki belőle a levegő. Ez a fajta lufi akár évekig is megtartja a szép formáját, tehát mondhatni az egyik legtartósabb lufi. Kérlek, hogy tartsd szobahőmérsékleten, és kerüld az éles, szúrós tárgyak használatát a közelében.