Piros háromágú ördögvilla - 112 cm-es
  • Piros háromágú ördögvilla - 112 cm-es

Piros háromágú ördögvilla halloweenra, 112 cm-es

Halloweenkor vagy farsangkor ördögnek szeretnél beöltözni? Netán mikuláskor te leszel a télapó krampusza? Bármelyikre is legyen igen a válasz, mindenképp szükséged lesz egy ördögvillára. Ez a piros ördögvilla egy igazán méretes ördög kiegészítő, 112 cm hosszú, így nem kis feltűnést fogsz vele kelteni a halloween partin, jelmezes bulin. Gyerek és felnőtt jelmezhez is tökéletesen passzol majd. Ördögként enélkül ne indulj el a halloween partira vagy a farsangi buliba. De halloweenkor akár a dekoráció részeként is használhatod ezt a piros háromágú ördög villát. Azonban ha mégis jelmez kellékként használod, szerezz be hozzá más ördögös kiegészítőket is, mint például egy ördögszarv. Az ördögvasvilla akár szét is szedhető, így könnyű a szállítása.

t00576
3 990 Ft
(Adóval együtt)
Raktáron

GYORS szállítás
A munkanapokon 12:00 óráig beérkezett rendeléseket még aznap feldolgozzuk és másnap (vagy a következő munkanapon) már át is veheted.
Ingyen szállítás 25.000 Ft felett!
Szállítási költségek 25.000 Forint alatt:
GLS csomagautomatába 1.190 Ft
GLS csomagpontra 1.390 Ft
GLS házhozszállítással 1.690 Ft

Piros háromágú ördögszigony, fekete nyéllel.

Anyaga: műanyag.

Mérete: 112 cm.

Ha valami igazán látványos és hatásos ördög jelmez kiegészítőt keresel, akkor megtaláltad! Ez a 112 cm hosszú ördög vasvilla biztosan senki figyelmét nem kerüli majd el. Így ha ördög jelmezbe bújnál farsangkor vagy halloweenkor, és szeretnél igazán feltűnő lenni, akkor ezt az ördögszigonyt is vidd magaddal. Mert legyen bármilyen is az ördög jelmezed, a jól megválasztott ördög kiegészítők nélkül mit sem ér. Ezért gondoskodj ezek beszerzéséről is, mint például ez az ördög szigony.