Ördög jelmez kiegészítő szett - piros ördögszarv, ördögfarok, csokornyakkendő
  • Ördög jelmez kiegészítő szett - piros ördögszarv, ördögfarok, csokornyakkendő

Ördög jelmez kiegészítő szett - piros ördögszarv, ördögfarok, csokornyakkendő

Ha egy igazi ördög lakozik benned, akkor vedd fel ezt a piros ördög jelmez kiegészítő szettet és legyél külsőleg is kisördög. Egy farsangi bulin vagy Halloween partin ötletes jelmez kiegészítő ez az ördögszarv - ami hajpántos megoldású, valamint a piros csokornyakkendő és a piros ördögfarok. Vagy jól jöhet még mikuláskor is, amikor a Mikulást az ajándékosztásra elkísérik őt az ördögszarvas krampuszai, hogy segédkezzenek az ajándékok átadásában. A tökéletes ördögi kinézethez vegyél fel egy fekete vagy piros ruhát, szerezz be egy ördög szigonyt vagy vasvillát is, és máris teljes ördögi külsőben pompázhatsz. Így lesz teljes az ördög jelmezed, a tökéletes ördög jelmez kiegészítőkkel együtt. Előnye, hogy gyerekek és felnőttek számára is megfelelő ördögi kiegészítő ez a piros ördög jelmez kiegészítő szett.

oOPZ5
2 290 Ft
(Adóval együtt)
Előrendelhető, jelenleg nincs raktáron
A termék beérkezése eltarthat 1-2 munkanapig, de előfordul, hogy 3-4 hetet kell várnod rá. Érdeklődj ügyfélszolgálatunkon a termék érkezésével kapcsolatban!


GYORS szállítás
A munkanapokon 12:00 óráig beérkezett rendeléseket még aznap feldolgozzuk és másnap (vagy a következő munkanapon) már át is veheted.
Ingyen szállítás 25.000 Ft felett!
Szállítási költségek 25.000 Forint alatt:
GLS csomagautomatába 1.190 Ft
GLS csomagpontra 1.390 Ft
GLS házhozszállítással 1.690 Ft

Méret: felnőtt méret.

A hajpánton lévő szarv 9 cm.

A szett tartalma: ördögszarv, ördögfarok, csokornyakkendő. 

Ez a piros ördögszarvas ördög szett lehet elegáns, ijesztő vagy szexi is, attól függ, hogy milyen ördög jelmezzel párosítod azt. Viszont akármilyen is legyen az ördög jelmezed, az igazán fontosak az ördög jelmez kiegészítők, hisz ezektől lesz valódi ördög kinézeted. A legfontosabb ördög jelmez kellék az ördögszarv, de jól jöhet mellé egy ördög farok is, ami szintén a szett része, vagy akár egy vasvilla is, ha fokozni akarod a végeredményt.