ördög szigony és ördög szarv
  • Szigony És Ördögszarv
  • ördög szigony és ördög szarv

Szigony És Ördögszarv

Ha ördögi külsőt öltenél, de ördögi mivoltodban is vágysz a csillogásra, akkor válaszd ezt a csillámló ördög jelmez kiegészítő szettet, amely magában foglal egy csillogó piros ördögszarvat és egy szintén csillogó piros ördögvillát, vagy más néven szigonyt / vasvillát. Lehetsz kicsi vagy nagy ördög jelölt, ha szereted a csillogást, akkor ezt az ördög szettet imádni fogod. Már csak azt kell kitalálnod, hogy milyen ördög jelmezt válassz mellé. Lehet piros vagy akár fekete, visszafogottabb vagy igazán feltűnő, ez az ördög jelmez kiegészítő szett bármelyik választásodhoz tökéletesen passzol majd. Bevetheted farsangkor, halloweenkor vagy akár mikuláskor is. És mivel ez sosem fog kimenni a divatból, jövőre újra felveheted a jelmezed mellé.

y22489
2 390 Ft
(Adóval együtt)
Előrendelhető, jelenleg nincs raktáron
A termék beérkezése eltarthat 1-2 munkanapig, de előfordul, hogy 3-4 hetet kell várnod rá. Érdeklődj ügyfélszolgálatunkon a termék érkezésével kapcsolatban!


GYORS szállítás
A munkanapokon 12:00 óráig beérkezett rendeléseket még aznap feldolgozzuk és másnap (vagy a következő munkanapon) már át is veheted.
Ingyen szállítás 25.000 Ft felett!
Szállítási költségek 25.000 Forint alatt:
GLS csomagautomatába 1.190 Ft
GLS csomagpontra 1.390 Ft
GLS házhozszállítással 1.690 Ft

A szigony mérete: 35 cm. A szett tartalma: ördögszarv + szigony.

A csillogás szerelmeseinek ajánljuk elsősorban ezt az ördög jelmez kiegészítő szettet, mivel ennek a szettnek minden darabja csak úgy ragyog. Találsz benne egy piros ördögszarvat és egy szintén piros ördögvillát is (vagy más néven szigony), és csak arra várnak, hogy veled együtt tündököljenek, legyen szó bármilyen alkalomról, amikor viseled őket. Ezekkel az ördög jelmez kiegészítőkkel nem maradsz majd észrevétlen egyetlen eseményen sem. Már csak azt kell eldöntened, hogy milyen ördög ruhát veszel fel hozzá.