Piros háromágú szigony 122 cm
  • Piros háromágú szigony 122 cm

Piros Háromágú Szigony - 122 cm

Ez az igazán belevaló, óriás méretű, látványos piros ördögszigony a maga 122 cm-ével tökéletes választás, ha azt szeretnéd, hogy felfigyeljenek rád a jelmezedben. Legyél te maga az ördög, és válaszd az ördög jelmezed mellé ezt a méretes ördög jelmez kiegészítőt, ezt a hatalmas ördög vasvillát. Garantáltan félelmetes leszel benne, és meglátod, a hatás nem marad el, minden szem rád szegeződik majd, legyen akár farsang vagy halloween. Még az is lehet, hogy ennek az ördögi kiegészítőnek köszönhetően te kapod majd a legjobb jelmez díját a partin. Gyerek vagy felnőtt, férfi vagy női ördög jelmez mellé is bátran ajánljuk.

f23515
2 490 Ft
(Adóval együtt)
Raktáron

GYORS szállítás
A munkanapokon 12:00 óráig beérkezett rendeléseket még aznap feldolgozzuk és másnap (vagy a következő munkanapon) már át is veheted.
Ingyen szállítás 25.000 Ft felett!
Szállítási költségek 25.000 Forint alatt:
GLS csomagautomatába 1.190 Ft
GLS csomagpontra 1.390 Ft
GLS házhozszállítással 1.690 Ft

Piros háromágú ördögszigony, fekete nyéllel.

Anyaga: műanyag.

Ha valami igazán látványos és hatásos ördög jelmez kiegészítőt keresel, akkor megtaláltad! Ez a 122 cm hosszú ördög vasvilla biztosan senki figyelmét nem kerüli majd el. Így ha ördög jelmezbe bújnál farsangkor vagy halloweenkor, és szeretnél igazán feltűnő lenni, akkor ezt az ördögszigonyt is vidd magaddal. Mert legyen bármilyen is az ördög jelmezed, a jól megválasztott ördög kiegészítők nélkül mit sem ér. Ezért gondoskodj ezek beszerzéséről is, mint például ez az ördög szigony.