Piros ördög farok ördög jelmezhez
  • Piros ördög farok ördög jelmezhez

Piros ördög farok ördög jelmezhez halloweenra

Az ördög jelmezed kiegészítője lehet ez a piros, villás végű ördögfarok. Ha van piros vagy fekete ruhád, akkor lényegében már csak az ördögszarv hiányzik, egy ördögvilla és az ördögfarok, hogy tökéletes legyen az ördögi külsőd. Ezt az ördögfarkat könnyedén rögzítheted a derekadhoz, hiszen olyan, mintha egy öv lenne.

Lehet, hogy azon gondolkodsz, mi szükséged neked ördögfarokra az ördög jelmezedhez? Bár apróságnak tűnhet, de sokszor ezek az apró részletek a legfontosabbak. Ezek teszik igazán teljessé az adott karaktert, jelen esetben az ördög jelmezt és az ördögi megjelenést. Tehát ha tökéletes ördög külsőt szeretnél magadnak varázsolni akár halloweenkor, akár farsangkor, akkor semmiképp se feledkezz meg az ördög farokról sem :)

w04117
2 490 Ft
(Adóval együtt)
Raktáron

GYORS szállítás
A munkanapokon 12:00 óráig beérkezett rendeléseket még aznap feldolgozzuk és másnap (vagy a következő munkanapon) már át is veheted.
Ingyen szállítás 25.000 Ft felett!
Szállítási költségek 25.000 Forint alatt:
GLS csomagautomatába 1.190 Ft
GLS csomagpontra 1.390 Ft
GLS házhozszállítással 1.690 Ft

Mérete: 80 cm.

Anyaga: textil, drót.

Az ördög farok egy övön található. Az öv tépőzáras, annak segítségével tudod felvenni az ördög farkat. Mivel az oldalsó részei gumival ellátottak, így a derékbőség 68-80 cm közötti.

Az ördög farok drótos megoldású így kedvedre formálhatod az alakját.

Ördög szeretnél lenni halloweenkor vagy a farsangi bulin? Vegyük sorra, mi mindenre lesz szükséged ehhez. Először is kell egy ördög jelmez. Vagy egy piros, esetleg fekete ruha is megteszi jelmez helyett, ha jó ördög kiegészítőket választasz. Ilyen ördög jelmez kiegészítők az ördögszarv, az ördög vasvilla és persze az ördögfarok is. Mert ezek az apró jelmezkiegészítők adják meg a megformálni kívánt karakter igazi jellegét. Úgyhogy ha tökéletesen ördögi megjelenést szeretnél elérni, akkor vegyél fel egy ördögfarkat is az ördög jelmezedhez.