Mikulás lufi karácsonyi dekoráció
  • Mikulás lufi karácsonyi dekoráció

Mikulás ajándékokkal héliumos fólia lufi karácsonyi dekoráció

Ennek a vidám Mikulásos héliumos lufinak gyerek és felnőtt egyaránt örülni fog. Ajándékozhatod Mikulásra, karácsonyi ajándéknak vagy akár ünnepi dekoráció is lehet a fólia lufiból. Vidám színvilága és mintája láttán rögtön jókedvre deríti azt aki megpillantja. A Mikulás mellett rénszarvas, feldíszített fenyőfa és sok-sok ajándék kapott helyet a 46 cm nagyságú fólia anyagú lufin. A mikulás mintás héliumos lufi állandó szobahőmérsékleten tartva akár 2-3 héten keresztül is tartós marad. Vigyázz, hogy szúrós tárgy ne érje a lufit mert akkor kilyukad. Így sokáig gyönyörködhetsz az ünnepi időszakban a Mikulás ajándékokkal héliumos lufi látványában. 

Ez a termék 300 Ft extra szállítási díjjal rendelhető.

p72877
3 790 Ft
(Adóval együtt)
Előrendelhető, jelenleg nincs raktáron
A termék beérkezése eltarthat 1-2 munkanapig, de előfordul, hogy 3-4 hetet kell várnod rá. Érdeklődj ügyfélszolgálatunkon a termék érkezésével kapcsolatban!


GYORS szállítás
A munkanapokon 12:00 óráig beérkezett rendeléseket még aznap feldolgozzuk és másnap (vagy a következő munkanapon) már át is veheted.
Ingyen szállítás 25.000 Ft felett!
Szállítási költségek 25.000 Forint alatt:
GLS csomagautomatába 1.190 Ft
GLS csomagpontra 1.390 Ft
GLS házhozszállítással 1.690 Ft

Anyaga: fólia.

Mérete: 46 cm.

Ez a fólia lufi héliummal felfújva érkezik hozzád, egy színben hozzá passzoló szalagra kötve. Ez a típusú lufi fokozatosan ereszt a térfogatából, néhány nap, közel egy hét elteltével már kicsit ráncosabb lesz az összeillesztésénél, de akár 2-3 hétig lebegni fog. Fontos, hogy tartsd szobahőmérsékleten, és kerüld az éles, szúrós tárgyak használatát a közelében.

A lufit héliummal töltve szállítjuk.

Válassz kedvedre léggömbsúlyt is héliumos lufidhoz webáruházunkban! Hogy miért? Mert így biztosan nem száll el a héliumos lufid, másrészt könnyebben tudod díszíteni vele a teret, legyen a földön vagy asztalon, komódon, hiszen így stabilan rögzítve van.