Rénszarvas Karácsonyfa Díszekkel Fólia Lufi
  • Rénszarvas Karácsonyfa Díszekkel Fólia Lufi

Rénszarvas Karácsonyfa Díszekkel Fólia Lufi 46 cm

Ez az édes rénszarvas csak arra vár, hogy valaki megölelje. :) Hát nem édes ez a karácsonyfa díszekkel feldíszített agancsú rénszarvasos lufi?! A rénszarvasok csak a mesében repülnek de gyerekként hiszünk még a csodákban. Hisszük, hogy a nagyszakállú Télapó rénszarvas szánján repülve viszi az ajándékokat a gyerekeknek házról, házra. Mikulásnak a rénszarvasok a leghűségesebb segítői hisz ki repítené az ajándékokkal teli szánt?! Minden kisgyereknek és felnőttnek mosolyra görbül a szája a rénszarvasos lufitól. Mikuláskor vagy Karácsony estéjén tökéletes ajándék vagy ünnepi dekoráció. Tegyétek ezt a karácsonyi rénszarvasos lufit a bejárat közelébe, jelezve, hogy itt járt a télapó rénszarvas szánján. Vagy akár a feldíszített fa közelébe is tehetitek Karácsonykor :)

Ez a termék 300 Ft extra szállítási díjjal rendelhető.

q15019
3 790 Ft
(Adóval együtt)
Előrendelhető, jelenleg nincs raktáron
A termék beérkezése eltarthat 1-2 munkanapig, de előfordul, hogy 3-4 hetet kell várnod rá. Érdeklődj ügyfélszolgálatunkon a termék érkezésével kapcsolatban!


GYORS szállítás
A munkanapokon 12:00 óráig beérkezett rendeléseket még aznap feldolgozzuk és másnap (vagy a következő munkanapon) már át is veheted.
Ingyen szállítás 25.000 Ft felett!
Szállítási költségek 25.000 Forint alatt:
GLS csomagautomatába 1.190 Ft
GLS csomagpontra 1.390 Ft
GLS házhozszállítással 1.690 Ft

Mérete: 46 cm. 

Anyaga: fólia.

Nagyon tartós, akár több héten keresztül magában tartja a héliumot. Mi is csak ezt a minőséget fújjuk a gyerkőceinknek, barátainknak, családunknak, így bátran ajánljuk Neked is!

A lufit héliummal töltve szállítjuk.

Válassz kedvedre léggömbsúlyt is héliumos lufidhoz webáruházunkban!

Piros orrú rénszarvas aki a Mikulás leghűségesebb segédje a szánt húzva juttatja el az ajándékokat a gyerekekhez. A szán csilingelő hangja hívja fel a figyelmet, hogy hol jár a Mikulás és nemsokára érkezni fog az ajándékokkal. Ez az édes ölelésre vágyó rénszarvasos lufi mindenki kedvence lesz. :)