Rénszarvas Fej Héliumos Fólia Lufi
  • Rénszarvas Fej Héliumos Fólia Lufi

Rénszarvas Fej Héliumos Fólia Lufi 89 cm

A rénszarvasok csak a mesében repülnek de gyerekként hiszünk még a csodákban. Mit kezdene a Mikulás rénszarvasok nélkül, hogy jutnának el a gyerekekhez az ajándékok? Táltos, Táncos, Pompás, Csillag, Üstökös, Íjas, Ágas és Villám együtt húzzák, repítik Mikulás szánját a sok-sok ajándékkal együtt. December 6-án reggel a gyerekek örvendezve, izgatottan bújnak ki a meleg ágyikóból, hogy vajon a kikészített csizma, bakancs milyen ajándékot rejt. Aztán ujjongva ébresztik fel a szülőket, hogy nézzék meg milyen ajándékokat hozott a Mikulás a csizmába. Sokan Rudolfként emlegetik Mikulás rénszarvasát aki nélkül ez a küldetés nem teljesülhetne, hiszen ő és társai Mikulás hűséges segítői. Minden kisgyerek örülne egy ilyen nagyméretű rénszarvas fej formájú lufinak Mikuláskor vagy Karácsony estéjén. Tegyétek a bejárat közelébe, jelezve, hogy itt járt a télapó rénszarvas szánján. Vagy akár a feldíszített fa közelébe is tehetitek Karácsonykor :)

Ez a termék 600 Ft extra szállítási díjjal rendelhető.

q14976
6 190 Ft
(Adóval együtt)
Raktáron

GYORS szállítás
A munkanapokon 12:00 óráig beérkezett rendeléseket még aznap feldolgozzuk és másnap (vagy a következő munkanapon) már át is veheted.
Ingyen szállítás 25.000 Ft felett!
Szállítási költségek 25.000 Forint alatt:
GLS csomagautomatába 1.190 Ft
GLS csomagpontra 1.390 Ft
GLS házhozszállítással 1.690 Ft

Mérete: 89 cm. 

Anyaga: fólia.

Nagyon tartós, akár több héten keresztül magában tartja a héliumot. Mi is csak ezt a minőséget fújjuk a gyerkőceinknek, barátainknak, családunknak, így bátran ajánljuk Neked is!

A lufit héliummal töltve szállítjuk.

Válassz kedvedre léggömbsúlyt is héliumos lufidhoz webáruházunkban!

Piros orrú rénszarvas aki a Mikulás leghűségesebb segédje a szánt húzva juttatja el az ajándékokat a gyerekekhez. A szán csilingelő hangja hívja fel a figyelmet, hogy hol jár a Mikulás és nemsokára érkezni fog az ajándékokkal.