Piros mikulás zsák
  • Piros mikulás zsák

Piros mikulás zsák

Vajon mit rejthet a Mikulás puttonya? Csupa finomságot, játékot és meglepetést. Ebbe a puha, piros mikulás zsákba bőségesen fér ajándék az összes gyerek számára, sőt, még a felnőtteknek is akad benne ez meg az. De persze nekik is csak akkor, ha egész évben jók voltak :) Töltsd meg jól sok-sok ajándékkal és finomsággal ezt a piros  mikulás zsákot, hogy senki se maradjon meglepetés nélkül mikulás ünnepén. És ennek a mikulás kiegészítőnek - a többi mikulás kellékhez és a mikulás ruhához hasonlóan - az a nagy előnye, hogy évről-évre újra használhatod, és jövőre csak elő kell keresned a szekrény mélyéről, ha ismét ajándékozni szeretnél mikulás napján.

gl58715
4 190 Ft
(Adóval együtt)
Raktáron

GYORS szállítás
A munkanapokon 12:00 óráig beérkezett rendeléseket még aznap feldolgozzuk és másnap (vagy a következő munkanapon) már át is veheted.
Ingyen szállítás 25.000 Ft felett!
Szállítási költségek 25.000 Forint alatt:
GLS csomagautomatába 1.190 Ft
GLS csomagpontra 1.390 Ft
GLS házhozszállítással 1.690 Ft

Mérete: 70 cm x 50 cm.

Anyaga: polyester.

Műszálas plüss anyagú fehér szegéllyel, arany sodrott zsinórral, fehér puha pom-pomokkal.

Az ár 1 darab piros mikulás zsákra vonatkozik.

Ez a szép piros mikulás zsák igazán sok meglepetést képes elnyelni, így garantáltan egy gyerek sem marad majd ajándék nélkül mikulás napján. A sok-sok finomság és apró meglepetés, melyet ez a mikulás puttony magában rejt, sok-sok boldog gyermekmosolyt fog majd előcsalni. És ha kiürül a télapó zsákja, akkor csak gyorsan feltölti azt újabb ajándékokkal, és már folytatja is az útját, amíg minden gyerekhez el nem juttatja a neki szánt meglepetést.