• Új
Mikulás zacskó ajándékoknak télapó és hóember mintával
  • Mikulás zacskó ajándékoknak télapó és hóember mintával

Mikulás zacskó ajándékoknak télapó és hóember mintával

90 Ft
(Adóval együtt)
Raktáron

Kaj009

Ho-ho-ho-ho! Megérkezett a Télapó. Aki az éj leple alatt az ablakba kikészített, alaposan kipucolt csizmákba, cipőkbe rejti a gyerekeknek szánt, ajándékokkal teletömött mikulás ajándéktasakokat.

Ez a hagyományos celofán mikulás tasak a legklasszikusabb ajándékcsomagoló megoldás mikuláskor. A gyerekek régen is és ma is izgatottan bontogatják ezt a zizgő kis tasakot, hogy elővarázsolják belőle mindazt a sok-sok finomságot, csokit, narancsot, mogyorót és egyéb apró meglepetéseket, ajándékokat, amiket magában rejt.

Ráadásul igazi ünnepi mintája van a rajta szereplő Mikulással és hóemberrel, így már maga a csomagolás is bájos és szemet gyönyörködtető.

Lepd meg vele gyermekedet és gyermek rokonaidat, de felnőtt szeretteidet is megajándékozhatod mikulás alkalmából néhány benne elrejtett aprósággal.Mérete: 150 x 350 mm.

Anyaga: celofán.

A gondosan kipucolt, kikészített csizmába, cipőbe helyezd bele ezt a Mikulás és hóember mintás mikulás tasakot. De előtte tömd tele csupa finomsággal és kedves apró ajándékokkal, minden olyan dologgal, ami a megajándékozott kedvencei, hogy mikulás reggelén, mikor a gyerekek felfedezik a csizmájukba rejtett kis csomagot, örömmel bontogathassák azt. De nemcsak a gyerekek örülnek egy ilyen kedves és figyelmes ajándékcsomagnak mikuláskor, felnőtt szeretteidet is meglepheted egy-egy gondosan összeválogatott mikulás csomaggal.

11 hasonló termék: