Mikulás zacskó ajándékoknak télapó és hóember mintával
  • Mikulás zacskó ajándékoknak télapó és hóember mintával

Mikulás zacskó ajándékoknak télapó és hóember mintával

Ho-ho-ho-ho! Megérkezett a Télapó. Aki az éj leple alatt az ablakba kikészített, alaposan kipucolt csizmákba, cipőkbe rejti a gyerekeknek szánt, ajándékokkal teletömött mikulás ajándéktasakokat.

Ez a hagyományos celofán mikulás tasak a legklasszikusabb ajándékcsomagoló megoldás mikuláskor. A gyerekek régen is és ma is izgatottan bontogatják ezt a zizgő kis tasakot, hogy elővarázsolják belőle mindazt a sok-sok finomságot, csokit, narancsot, mogyorót és egyéb apró meglepetéseket, ajándékokat, amiket magában rejt.

Ráadásul igazi ünnepi mintája van a rajta szereplő Mikulással és hóemberrel, így már maga a csomagolás is bájos és szemet gyönyörködtető.

Lepd meg vele gyermekedet és gyermek rokonaidat, de felnőtt szeretteidet is megajándékozhatod mikulás alkalmából néhány benne elrejtett aprósággal.Kaj009
45 Ft
(Adóval együtt)
Raktáron

GYORS szállítás
A munkanapokon 12:00 óráig beérkezett rendeléseket még aznap feldolgozzuk és másnap (vagy a következő munkanapon) már át is veheted.
Ingyen szállítás 25.000 Ft felett!
Szállítási költségek 25.000 Forint alatt:
GLS csomagautomatába 1.190 Ft
GLS csomagpontra 1.390 Ft
GLS házhozszállítással 1.690 Ft

Mérete: 150 x 350 mm.

Anyaga: celofán.

A gondosan kipucolt, kikészített csizmába, cipőbe helyezd bele ezt a Mikulás és hóember mintás mikulás tasakot. De előtte tömd tele csupa finomsággal és kedves apró ajándékokkal, minden olyan dologgal, ami a megajándékozott kedvencei, hogy mikulás reggelén, mikor a gyerekek felfedezik a csizmájukba rejtett kis csomagot, örömmel bontogathassák azt. De nemcsak a gyerekek örülnek egy ilyen kedves és figyelmes ajándékcsomagnak mikuláskor, felnőtt szeretteidet is meglepheted egy-egy gondosan összeválogatott mikulás csomaggal.