Hóember Mikulás Mintás Mikulás Zsák
  • Hóember Mikulás Mintás Mikulás Zsák

Hóember vagy Mikulás Mintás Mikulás Zsák

A gyerekek már izgatottan várják a Mikulást? Szeretnéd valami különleges csomagolásban elrejteni a nekik szánt meglepetéseket? Akkor válaszd ezt az igazán ünnepi hangulatú ajándékcsomagolót, a mikulás vagy hóember mintás mikulás zoknit. Akaszthatod a kandalló peremére, de ha ez nincs, akkor csak simán a falra, kilincsre, ablakra, ajtóra is. Szerezz be annyi darabot ebből a mikulás zsákból, ahányan vagytok a családban, hogy mikulás napján senki se maradjon ajándék nélkül. Tömd tele őket aszerint, hogy ki mit szeret, és nagy lesz az öröm, nemcsak a gyerekek, hanem a felnőtt családtagok körében is. És jövőre újra előveheted őket, hogy ismét telepakold finomságokkal, meglepetésekkel.

62113
5 990 Ft
(Adóval együtt)
Raktáron

GYORS szállítás
A munkanapokon 12:00 óráig beérkezett rendeléseket még aznap feldolgozzuk és másnap (vagy a következő munkanapon) már át is veheted.
Ingyen szállítás 25.000 Ft felett!
Szállítási költségek 25.000 Forint alatt:
GLS csomagautomatába 1.190 Ft
GLS csomagpontra 1.390 Ft
GLS házhozszállítással 1.690 Ft

Mérete: 38 cm hosszú és 18 cm széles.

Anyaga: műszálas plüss.

Az ár 1 darab zsákra vonatkozik.

Írd meg üzenetben, hogy melyik zsákot szeretnéd.

Ez a puha plüss anyagú mikulás vagy hóember mintás mikulás ajándékcsizma kiváló rejtekhelye az apró ajándékoknak és meglepetéseknek. Mikulás napján a gyerekek majd izgatottan fürkészik a kis mikulás zsákok tartalmát, de a felnőttek is örömmel bontogatják majd a saját kis csomagjukat. Lepd meg a család minden tagját mikulás alkalmából egy ilyen szép mikulás csizmával, megtöltve sok-sok finomsággal és apró ajándékkal.