Mikulás szakáll parókával és szemöldökkel
  • Mikulás szakáll parókával és szemöldökkel

Mikulás szakáll parókával és szemöldökkel

Ha idén te leszel a Mikulás, és szeretnél valami nagyot villantani, akkor ne érd be kevesebbel, és válaszd ezt a mikulás szettet a mikulás jelmezed mellé, ami egy mikulás szakállat tartalmaz, mikulás parókával és fehér szemöldökkel. És hát gondolj bele, jó pár hónapod, talán éved rámenne, mire a saját szakállad ilyen hosszúra megnőne. Válaszd az egyszerűbb megoldást, azaz válaszd ezt a mikulás kiegészítő szettet. És hogy teljes legyen az összhatás, egy szép fehér mikulás parókát is a csomagba tettünk, valamint egy pár fehér mikulás szemöldököt is. Így garantáltan el tudod változtatni a külsődet, és senki nem fogja felismerni, hogy valójában ki van a jelmez mögött. Szerezd be hozzá a mikulás ruhát, és indulhatsz is a gyerekekhez.

w1530B
4 290 Ft
(Adóval együtt)
Raktáron

GYORS szállítás
A munkanapokon 12:00 óráig beérkezett rendeléseket még aznap feldolgozzuk és másnap (vagy a következő munkanapon) már át is veheted.
Ingyen szállítás 25.000 Ft felett!
Szállítási költségek 25.000 Forint alatt:
GLS csomagautomatába 1.190 Ft
GLS csomagpontra 1.390 Ft
GLS házhozszállítással 1.690 Ft

Mérete: felnőtt méret.

Anyaga: műszál.

A szett tartalma: mikulás szakáll és paróka, valamint egy fehér szemöldök pár.

Idén te leszel a Mikulás? A mikulás ruhádat már beszerezted, de hiányzik még mellé néhány kiegészítő, amitől igazán télapós lesz a megjelenésed? Egy valamit biztosan nem hagyhatsz ki, mégpedig a fehér mikulás szakállat. Mert ettől válsz igazán Mikulássá, és még abban is segít neked, hogy álcázni tudd magad a gyerekek előtt. És még mellé dobtunk a csomagba egy mikulás parókát is, valamint fehér mikulás szemöldököket, hogy csúcsszuper mikulás külsőt varázsolhass magadnak. Jövőre pedig csak kikapod őket a szekrényből, és indulhat újra útjára a Mikulás.